Sevgilisinden kısa boylu olan erkek..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
İşte insan kendisinde olmayana yükseliyo demek ki. Ben de kıvırcık severim misal.
Erkeklerin genelde kıvırcık olan yeri başka oluyor.. saçı kıvırcık pek denk gelmedim..
Bir gün hepiniz kel erkeklere döneceksiniz, kıvırcıklara güvenilmez..

175 civarı boydaki adamla 168 boyundaki ben nasıl aynı boyda duruyoruz anlayamıyorum....
erkeklerin 70lerde olanı 60lara denk geliyor gibi....

175 civarı boydaki adamla 168 boyundaki ben nasıl aynı boyda duruyoruz anlayamıyorum....
erkeklerin 70lerde olanı 60lara denk geliyor gibi....
Adamın saçı yok, senin de bonus kafa varsa bu normal.. ayrıca kadınlar yüksek ayakkabıları tercih ediyor genelde.. biraz da yapı meselesi, adam sıska olunca kısa duruyor ahah.
Yine Bahtiyar geldi lan aklıma haha

Benden kısa olsun. Sinirlenince döveriz ya da aldatınca. Şimdi 1.90lık adamı nasıl döveyim…

O da olur. Spor salonu olmuş 5k. Jfjfnf

Adamın saçı yok, senin de bonus kafa varsa bu normal.. ayrıca kadınlar yüksek ayakkabıları tercih ediyor genelde.. biraz da yapı meselesi, adam sıska olunca kısa duruyor ahah.
Yine Bahtiyar geldi lan aklıma haha
ksjdsdfjjksdskjsjd yok sıska değildi de saç ile de alakası yok örnek verdim biri için demedim genel yorum....
mesela sen benden uzun duruyordun.
sallıyorlar bazen boyları konusunda bence erkekler....

ksjdsdfjjksdskjsjd yok sıska değildi de saç ile de alakası yok örnek verdim biri için demedim genel yorum....
mesela sen benden uzun duruyordun.
sallıyorlar bazen boyları konusunda bence erkekler....
Kamera açmayan, canlı görüşmeyen, buluşmayan kadın erkek fark etmez, söylediklerine inanmam..
Benim için tek kriter reel görüşme. Boyu, kilosu, saçı falan önemsiz.. canlı görmedikten sonra hiçbir önemi yok.. herkese istediği karakterde kişi olurum istesem, kimin ne sevip sevmediğini biliyoruz.. canlı kanlı göreceksin, ele avuca gelecek.

Bu harbiden dramdır,şayet birlikte olduğu kadın tarafından bunun bir sorun olmadığının kanısına varırsa;bu durumu pek irdelemeyecektir.

Geri