Erkeklerin genelde kıvırcık olan yeri başka oluyor.. saçı kıvırcık pek denk gelmedim..İşte insan kendisinde olmayana yükseliyo demek ki. Ben de kıvırcık severim misal.
Bir gün hepiniz kel erkeklere döneceksiniz, kıvırcıklara güvenilmez..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Erkeklerin genelde kıvırcık olan yeri başka oluyor.. saçı kıvırcık pek denk gelmedim..İşte insan kendisinde olmayana yükseliyo demek ki. Ben de kıvırcık severim misal.
ben 155'im sevgilim 194 önemli olan anlaşmak diyerek biz bu yola baş koyduk......
Adamın saçı yok, senin de bonus kafa varsa bu normal.. ayrıca kadınlar yüksek ayakkabıları tercih ediyor genelde.. biraz da yapı meselesi, adam sıska olunca kısa duruyor ahah.175 civarı boydaki adamla 168 boyundaki ben nasıl aynı boyda duruyoruz anlayamıyorum....
erkeklerin 70lerde olanı 60lara denk geliyor gibi....
ters söylemişsin..........bizde de aynı, ben 186, o 160cık .p
ksjdsdfjjksdskjsjd yok sıska değildi de saç ile de alakası yok örnek verdim biri için demedim genel yorum....Adamın saçı yok, senin de bonus kafa varsa bu normal.. ayrıca kadınlar yüksek ayakkabıları tercih ediyor genelde.. biraz da yapı meselesi, adam sıska olunca kısa duruyor ahah.
Yine Bahtiyar geldi lan aklıma haha
Kamera açmayan, canlı görüşmeyen, buluşmayan kadın erkek fark etmez, söylediklerine inanmam..ksjdsdfjjksdskjsjd yok sıska değildi de saç ile de alakası yok örnek verdim biri için demedim genel yorum....
mesela sen benden uzun duruyordun.
sallıyorlar bazen boyları konusunda bence erkekler....
Yere yakın olandan kork demişlerBenden kısa olsun. Sinirlenince döveriz ya da aldatınca. Şimdi 1.90lık adamı nasıl döveyim…
ters söylemişsin..........