Sevgilinizin sizden her sabah "günaydın" mesajı beklemesi, sizi yorar mı?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Sevgilinizin sizden her sabah günaydın mesajı beklemesi, sizi yorar mı?

Güne mutlu ve umutlu uyanma nedenlerinden biri midir sizin için?

Aşırı ilgiden sıkılan birisi olarak, bu tip davranışları kendi adıma samimi bulmuyorum. Karşımdakinin bana sevgisini böyle şeylerle göstermesi ile avunacak kafada birisi değilim. İltifattan da hoşlanmam, süslü sözlerden de ve doğal olarak bu tip beklentilerden de...

• Beğen
Tepkiler: diE
Aşırı ilgiden sıkılan birisi olarak, bu tip davranışları kendi adıma samimi bulmuyorum. Karşımdakinin bana sevgisini böyle şeylerle göstermesi ile avunacak kafada birisi değilim. İltifattan da hoşlanmam, süslü sözlerden de ve doğal olarak bu tip beklentilerden de...

Hadsizlik değildir umarım ki ama sanırım belli bir olgunluğa erişmiş kişilerde normal düzen haline geliyor bu durum :)
Kadın içinde, erkek içinde.
Mesela kendim bakıyorum toy zamanlarıma, nerden nasıl çıktığını bilmediğim ne sözler ne sürprizlerle doluymuşum.
Artık kendime zor katlanır oldum :)
Yorulduk sanırım @Lefty :)

Hadsizlik değildir umarım ki ama sanırım belli bir olgunluğa erişmiş kişilerde normal düzen haline geliyor bu durum :)
Kadın içinde, erkek içinde.
Mesela kendim bakıyorum toy zamanlarıma, nerden nasıl çıktığını bilmediğim ne sözler ne sürprizlerle doluymuşum.
Artık kendime zor katlanır oldum :)
Yorulduk sanırım @Lefty :)

Hoş geldin sevgili @diE

Belki yorgunluk belki de daha çok hayatı çözmekle alakalı olabilir. Samimiyeti ve doğallığı arar olduk artık çünkü her taraf birbirinin kopyası insanlar ve göstermelik davranışlarla dolmaya başladı. Özgün olana ve sadeliğe ciddi şekilde özlem duyuyoruz. İçten olmayana sabrımız kalmadığı gibi, herkese söylenen sözlerle avunma yaşımızı çoktan geçtik belki de:)

Geri dönmene sevindim.:)

• Beğen
Tepkiler: diE
Hoş geldin sevgili @diE

Belki yorgunluk belki de daha çok hayatı çözmekle alakalı olabilir. Samimiyeti ve doğallığı arar olduk artık çünkü her taraf, birbirinin kopyası insanlar ve göstermelik davranışlarla dolmaya başladı. Özgün olana ve sadeliğe ciddi şekilde özlem duyuyoruz. İçten olmayana sabrımız kalmadığı gibi, herkese söylenen sözlerle avunma yaşımızı çoktan geçtik belki de:)

Ger dönmene sevindim.:)

Teşekkür ederim sevgili @Lefty

bence her zaman iyi bir cümle ve duygu tamamlayıcısı olacaksın :)
Eksiklerimi tamamlamışsın yine :)

Mesela Karmanın sevgilisi ne şanslı , her sabah günaydını eksik etmez

Tek n’li mi, çift n’li mi? Şaka şaka sklsks
Yani büyük konuşmak da istemem ama şu an kimseye günaydın demiyorum ve mutluyum…

şey daha acı forumda hoslandigim kadin gunaydin yazmismi veya herhangi birsey yazmismi veya yazdi yazicak sayfayi yenileyip durursun ya.. nasi aci 1 tabL0. Off..

şu günaydınları bıraksak artık direkt gelişme sonuca odaklansak

Yormuyor valla, gözümü açar açmaz yazarım.
Sevdiğiniz insanla güne başlamak gibisi yok. <3

şurda sabaha ne kaldı
günaydın

Geri