Sevgilinin ailesi ile tanışmak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 892 gün önce görüldü
Yaşamadığım bir durum zaten bunu yaşadığım hatunla büyük ihtimal evlilik yolundayımdır demektir.

Çok heyecanlı oluyor büyüklere çok iş düşüyor ama biraz rahat etmemizi sağlamak onların elinde :p
Ben çok şanslıydım şeker gibi bir aileye düştümm :tatlı:

Oldu mutluydum, ama aileler tanışınca olmuyor
Bence onlar evlendikten sonra tanışmalı tam nikah günü :D

İlk tanışmada, bırakılacak intiba açısından çok önemlidir. Heyecanlanmadan ve kendinize olan güveni sarsmadan olayı atlatırsanız oldukça iyi puan alırsınız. Bu da ileride size yol-su-elektrik olarak döner. :)

Bu arada unutmayın ki, evlenirken aileye de ihtiyacınız olacak. Bu yüzden her şeyi tatlılıkla halletmenin yollarına bakın derim.

Annesine dikkat bayanlar. Cok gergin anlar yasatabilir ozellikle dusunce fikir vs farkli ise.
En iyisi istemeye geldiginde tanismak bosverin.

Bu da benim hatalarımdan biridir.
Bu en güzel umutların katilidir.
Tanıştırma falan hepsi hikaye,
Sevgili olanlar için gereksizdir :p

Ben ailemle tanıştırmam artık sevgilimi =)

Kendim istemesem de zamanında içine düştüğüm durumdur. Sonrası bir ayrılık durumu olunca çok üzücü olabiliyor. Büyük konusmak istemem ama bundan sonra ailemle geleceğim tarihi almadan böyle bir şeye yeltenmek istemiyorum

İleriye dönük ilişkilerde aileler de tanışınca bir nevi onlarda evlenir gibi bir şey oluyor. Çok önemli..

Böyle bir hususa eşlik etmedim ama heyecan verici olmalı..

gerginlik dolu anlar olabildiğince geç gerçekleşmesi gereken durum

Bu aralar en korktugum sey :T: Sonuc evliliktir nede olsa istemez evlilik felan, almayayim ben ne aile tanismasi ne evlilik :T:

Esas oglanla tanisirken o kadar heyecan yapilmamistir.

Daha önce tanismisligim oldu 2 kez allahin hakkı 3 tür diyerek bunun son olmasını umut ediyorum :D

Yarın başıma gelecek olay.
Öncesinde gidip sevgili ile mağaza mağaza gezilir en hanim hanımcik elbise ve ayakkabı alınır. İlk kez gidecek olmanın verdiği heyecandan dolayı tüm hafta karamsarlık içinde geçirilir eve kapanılir sevgilinin basının eti yenilir ve oda yetmez yemek yenir :D
Giderken müstakbel kayinvalideye ne hediye alsam diye düşünülür bolca.

Sonrasi Allah kerim.

Maria Puder'e aman halledersin,sıkıntı yapma demiştim .d

Bence hata etmişim,sen sıkıntı yap yani Allah kolaylık versin.

Yaklaşık 2 hafta sonra kayınvalide adayı,benimle tanışmak istiyormuş.Oğlu yada kızı olmayacak.
Face to face yapacakmışız. Çaktırmıyorum ama şimdiden strese girdim. Allah'tan rahat bir aile de kılık kıyafet sıkıntım yok(yani inşaallah yoktur)
Heyecanlı,gerilimli ve bir o kadar da güzel bir duygu : )

sevgilim söledinde

- ha sttr ya diye içimden zamanında hayıflandığım durumdu , ulan gerzek bir şerefe nail olma fırsatın var sen hala zirzopluk peşindesin demiştim kendime kızmıştım velhasıl kelam tanışmıştım

tanıştım gider yine tanışırım. Bir başlangıcın sonunda evlilik düşünüyorsam. Evlenirken kız değil, aile alınır.

2015 yılbaşında tanışmıştık. Aşırı derecede gergindim. Yemekler yendi sohbet edildi. Saat gece yarısı oldu hoşgeldin 2015 denildi. İlerleyen saatlerde kendimi sevgilimin babası ile karşılıklı rakı içerken buldum. Rahatlamıştım.

Geri