Merhaba yalnızlığım biraz kendimi yalnız hisssetim sana gelim dedim
İde@listimde mangamda yok işte yalnız bırktılar beni .) Başka birinide istemiyorum ben. Zaten idealistimi çok özledim ben. Ne yapıyordur acaba iyidir değil mi yalnızlığım o üzülmesin hiç.. Biliyor musun yalnızlığım o bana o kadar moral veririken ben ona veremedim en acı gününde yanında olamadım yalnızlığım.. insan üzüldüğünde sevdikleirnin yanında olmasını ister o idealistim beni istemedi sanırım olsun kızmıyorum ona ben. Yanında olamadım için çocuk gibi oldum için kendime kızıyorum. Ah olgun biir olsaydım dertleşmek için arardı beni.. Gelde artık diyemiyorum ona gelmedin diye kızamıyorum çok özledim onu.. Bir gün konuşamadan duramazken kaç gün oldu be yalnızlığım.. İlaçda kullanıyorum yalnızlığım yok benim sinirleirm göz yaşlarım bu ilaçla duracak şey değil.. Özlem ve kıskançlık duygumu aldırsam yeter.. O zaman ne sinirlenirim ne üzülürüm..
Ayrıca ben onların sevmesini istemiyorum ki ben karşılıksız sevişyorum onları.. Sevmediklerini biliyorum zaten.
Mangam ve ide@listim dısında kimsem yok işte..
Biraz rahatlamak için karaladım işte...
Ayrıca ben onların sevmesini istemiyorum ki ben karşılıksız sevişyorum onları.. Sevmediklerini biliyorum zaten.
Mangam ve ide@listim dısında kimsem yok işte..
Biraz rahatlamak için karaladım işte...