Sevgili Yalnızlığım..

Konu sahibi son olarak 4523 gün önce görüldü
Merhaba yalnızlığım biraz kendimi yalnız hisssetim sana gelim dedim :) İde@listimde mangamda yok işte yalnız bırktılar beni .) Başka birinide istemiyorum ben. Zaten idealistimi çok özledim ben. Ne yapıyordur acaba iyidir değil mi yalnızlığım o üzülmesin hiç.. Biliyor musun yalnızlığım o bana o kadar moral veririken ben ona veremedim en acı gününde yanında olamadım yalnızlığım.. insan üzüldüğünde sevdikleirnin yanında olmasını ister o idealistim beni istemedi sanırım olsun kızmıyorum ona ben. Yanında olamadım için çocuk gibi oldum için kendime kızıyorum. Ah olgun biir olsaydım dertleşmek için arardı beni.. Gelde artık diyemiyorum ona gelmedin diye kızamıyorum çok özledim onu.. Bir gün konuşamadan duramazken kaç gün oldu be yalnızlığım.. İlaçda kullanıyorum yalnızlığım yok benim sinirleirm göz yaşlarım bu ilaçla duracak şey değil.. Özlem ve kıskançlık duygumu aldırsam yeter.. O zaman ne sinirlenirim ne üzülürüm..
Ayrıca ben onların sevmesini istemiyorum ki ben karşılıksız sevişyorum onları.. Sevmediklerini biliyorum zaten.
Mangam ve ide@listim dısında kimsem yok işte..
Biraz rahatlamak için karaladım işte...

Yalnızlığım neşeli bir kıza ne olduda herşeyeden bu kadar bıktı anlamıyorum.. Herşeyden bıktım bu kız yalnızlığım artık açık öğretimede devam etmeyecem son sınavlara girecem okadar ne güzel başlamıştım herşeye güya bitirecektim okulu yok olmadı yalnızlığım pes ettim okumaktan.. Hayatatn yaşamakdanda pes ettim aslında ama ölüm günümüzü bekliyoruz işte.. Of gülüşlerime nazar değdi benim.. Ne kadar neşeliydi bu kız.. Artık sadece işe gidip kimseyle muhatap olmayacam.. Bugün sessiz sessiz oturuyordum gidipde kotu bişey demedim geldi bana kızıyor adam ya.. Yok oraya neden oturuyorsun fena bagırdı bana yalnızlığım.. Çok eziyolar beni işte.. Şikayet eden biri olsamda aneme babama desem yada başkalarına desem agızlarının payını verir miydiler onların.. Başkalarının hakkını yedirmemde kendi hakkımı nedne yediriyorum bu kadar.. Beni neden hiç görüyolar..
Atölyede de arabayı şuna yıkat adamda bana tavır yaptı.. Diyorum yağlancam inanmıyor bana yok işte bir daha yıkatmam muhatapta olmam hiç kimseyle.. İlaç işe yarıyor sanırım yoksa atolyeye ben kıyameti koparırdım aglardım.. üzdü beni adam çünkü.. Offf yalnızlığımm.. :(
idealitimle mangacığıda çok özledim onlarda yok.​

offf bir kerede iyi olupta gelim sana yazım dimi yalnızlım.. Hani bu ilaçlar beni iyi edecekti etmedi işte.. hayattatn gene bıkıyorum işte yine lanetler okuyorum yine ağlıyorum.. Belki bir kaç gündür ağlamadığımdan sinirlerim çıktı.. Özlem duygusunu atmak istiyorum hangi ilaç fayda ederki buna..
Yok işte bir Allahın kuluda anlamıyor anlayan tek bir insanda benim yanımda yok.. Biliyorum ben onun yanında olmam lazım ama benide istemiyor işte.. neden hep böyle neden sevdiklerimi kaybediyorum uzaklaşıyorlar bana..Bazı polisler gibi vurdum duymaz olmak istiyorum, hangi ilacı kullanıyorlar onlar gibi acımasız olmak istiyorum.. Adaletli bir yerde yok bu sanalda zaten..
Bu arada konularımı emegimi silin bakalım siz. Sogutun sogutun forumdan beni.. Yeteri kadar sogutuyorsunuz zaten.​

yalnfdzlfdk2uh4fc8emoq5en1.jpg

Bunu okuyunca sen geldin aklıma yalnızlığım..

Merhaba yalnızlığım nasılsın bakıyım ben mi iyiyim süperim :p Bir haftalık banlıydım biliyorsun yalnızlığım.. geçen 2 günlük banlı oldumda çok sıkılmıştım bu sefer öyle olmadı.. 1 haftanın nasıl ne çabuk geçtiğini anlamadım çünkü :) Neler mi yaptım dizi izledim ama o kadar çokda değil :) Photosop yaptım artık güzel şeyler yapıyorum birazdan atarım foruma :) Bu arada sagolsun arkadaşlar yanlız bırakmadılar beni öncelikle Manga ve idealistime teşekkür ederim :) Onların adını verim sadece diğerleri bitmez :p Bir sürü foruma cagrılmıştım işte onlara ugradım o kadar buradaki herkes oralarda zaten :p Bu arada kavga etmeyi unutmadım 2 kişi ile kavga ettim :p Aslında skypedakilerede laf dedim ama onlar fazla uzatmadı :D Öyle işte ben buyum ki :) Laf bulamayınca insanlar küfüre neden basvuruki :) Ben kavgalarda insanlara aptalsın gerizekalısın demem :D Onlar diyor işte :D Yada yazılarıyla psikolojik durumuyla alay etmem :) Yada akıllıymış deliymiş Allah yarattı akıllı olmayıda deli olmayıda.. o gülenleri Allah cız yapacak haberleri yok:)
Özlemedim forumu söyleyeyim eglenemiyorum ki çünkü artık.. Zaten idealistimle ve mangacıkla görüştüm diğer arkadaşlarımlada.. skype sagolsun :p zaten artık aboneliklerime bakacam ne yarışmalarına nede baska seylere katılacam.. sevinsinler bendne sebep yarışmaya katılamayanlar çoktu hadi katılmaya devam edin bakalım. Biliyor musun yalnızlığım temmuz 14 de 10 aydır burada olacam.. o zmaan kadar hiç bir foruma takılmadım karşılıgında ne buldum bir özel üyelik onuda geri veriyorum istemiyorum ki.. Herkesle aynı olalım en iyisi bu :) Mükemmel iki dostumu unutmum onlarıda bu forum sayesinde tanıdım tabi.. Bir kaç tane daha iyi arkadaş işte.. Mavi innocent gölge bunları burada tanıdım :) Kavga ettikleirmi aymıyorum :p

Gelelim mi nedne banlandığıma;
Hadi ya seni uyarmış sadece desene benide çok uyarıyordu ama şikayet üzüerien :D kızlar şikayet ediyor emre özelden uyarıyordu :p

Zaten takmıyorum ki gülüyorum sadece Yönetim işini çok güzel ediyor .D forumda kimse kalmadı hep yeni üye :)

işte bu sözlerimden dolayı banlandım.. Kurallara uymadı dediler ya kim demiş uymadıgımı :) Öneri şikayet bölümünde admin dısında yazamaz dediler bende artisin açtığı konuyu ben profilinde yorumladım o kadar. hadi kuralalra uymadım deyin bakıyım :p Neden banlandığımı yalnızlığım çok merak etmişsindir biliyorum ondan yazayım dedim sana :)
Ya birde bişi diyeyim aman demeyem :D
Galiba açıktım ben karnımda gurutular geliyor benim pa<tates kızartması biri yapsada getirse bana :p Biliyor musun yüzümde sivilceler çıktı 2 gundur çok çekirdek yedim yahu çekirdeğe ara vermiştim halbuki :D neyse yalnızlığım dönerim sana ben :) bu arada mavi ne ediyor 2 3 gündür haber alamadım ondanda :s

Geri