Sen biraz yavaş döksene artık şu içini...
Bunada mı karışacaksın sen bir buraya yazıyorum, kimseyle konuşmak istemiyorum onada karışan çıkıyor. Okuma sende.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben artık bişey demiyorum napıyorsan yap kendı kendıne yazıp oynuyorsın...
Peri susmak istiyorum ama susturtmuyorsun..Şuan senin yüzünden iki insan moralini bozuyor ve yek'i üzmene asla izin vermem. Kendin yazıp kendin oynuyorsun.Sen bu kadarmısın?Biliyorum silecekler bunu ama zorla canımızı sıkma. Sen ne demek istediğimi anladın.Her şey karşılıklı olucak diye bir kural yok. Kendi kendini küçük düşürüyosun ve ben bu yaptıklarına gerçekten inanamıyorum.Özel msjını kapamış olmasaydın bunu burda dile getirmezdim.Ama şuan 2 sevdiğim ve değer verdiğim kişi sırf senin bu kuruntuların yüzünden canlarını sıkıyolar ki yekimin zaten yeterince derdi sıkıntısı var.Bu yüzden onun canını ykarsan canını yakarım.Susmak istedim ama susturmuyorsun. Karışmak istemiyorum dedim ama sen artık o kadar çok şey yazıyorsun ki.. Yek benim dostum kardeşim ve ailemden öte her şeyim.Onu üzmene izin vermem. O sana ümit vermedi bir şey yapmadı.O bunları hak etmiyor ve sen sırf üzülüyorsun die kendini suçluyor. Bunu bu çocuğa yapma..yAptıkca beni bulursun karşında.
Yok sildirmeyecem dursun o. Bunu silmeyin. Sen tamam yazmayız daha bişey demiyorum ama sen ancak kendini düşünüyorsun ben mi oyun oynuyorum Allah belamı versin oyun oynuyorsam. Sen nasıl aşık birisin onu anlamıyorum.
Güzelim aşık olduğum için böyle tepki veriyorum ya..Sen böyle yaparsan onu üzmekten başka bir şey olmuyor. Ben senide severim onu da ama şuan öyle bir tavır takınıyosun ki o çocuk daha yeni mutlu olmuşken şuan morali acaip bozuk.Seni üzdüğünü düşünüp kendi kendini sucluyo.Bu duruma getirme.Bırak aşkını sevgini içinde yaşa.İlla bir şeyler yazacaksan güzel şeyler yaz ki böyle olmasın.Ben aşık olduğum kişiyi üzmek istemem.Tam tersi mutlu olması için cabalarım.Ama sen bir birinize zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsun ki. Seni anlıyorum ama bu böyle olmaz.O çocuğa da yazık.Daha yeni onu topladık.Daha yeni kendine geldi.Ben onu bu halde görmek istemiyorum.Benim sitemim bu.
Tamam artık arkamdan konuşulan hiç bişeye takmayacam zaten kimbilir neler neler diyorlardır ama bakmıyorum artık kimseye o zaman susarlar zateninsanların senin hakkında birşey düşündüklerinin pek bir mühimmatı olmamalı.senin insanlar hakkında düşüncelerin önemli.arkandan konuşma meselesine gelince reklamın iyisi kötüsü olmaz bırak devam etsinler.