Sevgili Yalnızlığım..

Konu sahibi son olarak 4523 gün önce görüldü
Sevgili yalnızlığım bu aralar hep acı üzüntü olaylar yazıyorum sana ama hayatım hep öyle.. Hergün biri içine ediyor günümün doğrusu 2 gündürde böyle.. Sana yazarak birazda olsun rahatlamak istedim aslında sesli ağlasam dahada rahatlayacam öyle bir yerde yok şimdiki.. Ne güzel kurumuştu göz yaşların sana yazarken yine başladı şu duygusallığımın içine edeyim ben küfredesim var yine benim..
Hani derler ya seviyorsan git ona söyle diye söyleyince herşeyi kaybediyorsun aslında söyleme eger kız isen bir erkeğe sevdiğini söyleme işte. Şıp sevdiler işte bendede aptallık var işte hem beni sevmeyenleri seviyorum. Hep onlar üzüyor beni.. Sana seni seviyorum diyorsam seviyorum aptalsın sen aptal. Banada yazıkda Allahım ya yazık hayatım boyunca hiç sevilmedim.. Yalnızlığım gel sana ilk aldatılışımı anlatayım belkide 2.ci aldatılışımdır biir vardı sevgilimdi benimle buluştuk cafede filan sonra 1 saat sonra bunun arabasını gördüm durdu bir yerde bindi bir kız arabasınada yüzünüde sakladı polarıyla saklandı işte.. İşte bei altadan ilk erkek buydu 6 7 sene önceydi. Kimi seviyorsam bırakıyor ya sıkıldım tamam sanalda sevgililer yalanda doğrusu hiç bulmazda ama reeldede bu olmaz ki ne kadar şansız bir insanım ben ya diytorum ya hep Aşk bana yasak. Şimdikide hoşlanıyorum dedim önceden sevgili yapmış kendine ya nefret ediyorum bu insanlardan. Ben birşey yaptığımdan değil sen başkasını istdiğindne konuşmuyorsun benimle..
Merak etme yalnızlığım kimse beni üzgün bilmeyecek sadece sana anlatıyorum bunları ben çok yoruldum be çok :(

Neden insan başkalarına teselli olurda kendine olamaz ya ben öyleyim işte başkaların üzülmesini istemem onları neşelendirmek için elimden geleni yaparım ama kendime yapamıyorum işte.. Nasıl kaptırdım kendimi başkasına nasıl bir hata ettim ki :( bu aşk bana hep acı vermişti zaten söz vermiştim kendime bir daha kimseyi sevmeyecem diye yine salak gibi sevdim ve çok acı çekiyorum şuan hemde çok.. Uyku düzenim bozuldu gözlerim çok agrıyor ağlamaktan.. Yine ben feminist olacam erkeklerden uzak olacam bir tatlı sözü bağladı kendine beni.. Bişey yapmadı ki bana sadece ben sevdim aptal gibi. Şimdi ders bile çalışamıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum.. :( Sadece 10 gün geri gitmek istiyorum 10 gün.

İnsan her zaman başkasını teselli eder; ama kendine söz geçiremez maalesef balım, lafı bile var kelin ilacı olsa kendi basına sürer diye.
Kimse için üzülme diyeceğim ama biliyorum çok sıradan bir laf bu insanın elinde olmuyor bazen üzülmek istem dışı üzülüyor.
Ama hiç kimse için kendini yıpratma emin ol değmiyor, kimse için kendinden taviz verme insan sonra çok pişman oluyor.Arkana dönüp baktığında bunun için mi üzülmüşüm deme.
Özellikle de bu saçma aşk uydurmaları için yıpratma kendini canım. Olduğu kadar olmadığı kader de her zaman. Benim bir salak yüzünden neler çektiğimi en iyi sen biliyorsun verdiğim tavizleri üzüntümü;ama şimdi dönüp baktığımda sadece kendime salakmışım demekten başka bir şey diyemiyorum. Eğlenmene bak sen bırak seni haketmeyen biri hakettiğini sanan kişiyle mutlu olmaya çalışsın.;)Ve hiiç bir zaman seni önemsemeyen kişiler için üzülme canları cehenneme hepsinin;) sende onları takma balım.

İnsan her zaman başkasını teselli eder; ama kendine söz geçiremez maalesef balım, lafı bile var kelin ilacı olsa kendi basına sürer diye.
Kimse için üzülme diyeceğim ama biliyorum çok sıradan bir laf bu insanın elinde olmuyor bazen üzülmek istem dışı üzülüyor.
Ama hiç kimse için kendini yıpratma emin ol değmiyor, kimse için kendinden taviz verme insan sonra çok pişman oluyor.Arkana dönüp baktığında bunun için mi üzülmüşüm deme.
Özellikle de bu saçma aşk uydurmaları için yıpratma kendini canım. Olduğu kadar olmadığı kader de her zaman. Benim bir salak yüzünden neler çektiğimi en iyi sen biliyorsun verdiğim tavizleri üzüntümü;ama şimdi dönüp baktığımda sadece kendime salakmışım demekten başka bir şey diyemiyorum. Eğlenmene bak sen bırak seni haketmeyen biri hakettiğini sanan kişiyle mutlu olmaya çalışsın.;)Ve hiiç bir zaman seni önemsemeyen kişiler için üzülme canları cehenneme hepsinin;) sende onları takma balım.

Oy canıma bakya ne güzel teselli olmuş bana öye takma diyoruz kalbimize takıyor işte sende takıyorsun bende ah neyse demeyecem :) Tşk ederim sana canım :)

Merhaba yalnızlığım içimden konuştum geldi sana konuştuklarım dimi :) Ya yalnızlığım neden sevdiğin insanı görünce kalbin çarpar anlamam isteyerekde çarpmıyor yani :) Heyecanlanırsın filan aynı öyle oluyor. Neyse bana bir söz dediler biliyor musun çok kırıcı bişey iticiymişim ve umursamıyormuş beni bide üzülsende tınlamam gibi dedi.. Desede sever bu yürek ama onunla daha uğraşacak güç kalmadı ki..
Neyse yalnızlık sana yazasım yok fazla bugün szaten içimden anlattım sana sen duymuşsundur onları :) İyi geceler sana.​

inşallah güzel günlerini de paylasirsin Perii lıce (
Mutlu ol insAllah )

Haklı.

Merhaba günlüğüm yok olmuyor duramıyorum burada.. Çocukluğumu özledim ben küçükken babam döverdi ama olsun aşk acısı gibi değildi vurunca geçiyordu sonunda ama bu geçmiyor işte psikiyatriye gitmem laızm sanırım benim.. Ben unutamıyorum arkadaş kolaymı sanki.. Tam iyi oldum deyip kandırıyorum kendimi sonra bişey oluyor asabileşiyorum işte. Diğer dünyamda aklıma geliyor oradada yanacam zaten bu dünyada hep berbat.. Of hayatıma ediyim ben. Bugün mü nasıl mıyım iyi kalktım aslında odun çektik çatıya felan sonra forumda takılmak felan ama kötüyüm. Neyse o iyimiş yeter bana öylece kendimi avutayım bende.. Sıkıldım herşeyden ya herşeyden ben sıkılmazdım sıkıldım işte. Ne sahte insanlar varya nefret ediyorum hayattan.​

yalnızlığım sabrımımı deniyorsun anlamıyorum ki biliyorsun sabırsız biriyim ama konuşma diyorsa konuşmuyorum ama yine ne etti etti olan oldu işte ya. ay neden ben böyle biryim duygusalım aşırı kıskancım ki. Nyese söz vermiştim sana onun hakkında yazmayacam diye dogrusu bazen başka yere karalıyorum bişeylerde onlarda zamanla geçer umarım. Biliyor musun forum oyunlarında oynamazdım o kadar canım sıkkın oldugundan yazmıyorum ki ben oraya.. Ah bunu sen iyi biliyorsun.. Hennayı yarın saat 6 da uyandırmma lazım zaten uykumda yok o saate kadar dururm ben.. yada hiç uyumayayım ben sıcak yatagım gel gel diyor ama atmayacağım..

Bugün iyi bişey daha anladım yalnızlığım kimse kimsenin derdini anlamıyor sanki sen aşık değilsin en iyi sen anlaman gerekiyordu beni ama anlamıyorsun. Ya iyiki sen varsın duygularımı sona kime yazacam ben ki. Herkesin arkadaşı daha değerlidir çünkü umrumdayışım gibi konusuyor ama aslında değil sözde konuşmak o.
Neyse yalnızlığım annem evi bana bıraktı evi topla dedi ama benim üsten topladım sadece hep foruma gidiyom bakıyom gidiyom öyle.. Bu kadar tencerede olmazki ama mutfaktada bulaşık makineside sıgmadılar ay şimdi onları kim yıkayacak 1 2 senedir bulasık yıkadım yok belkide daha fazla şimdi kim yıkayacak.. Bu arada hazır çorba edeceğim bide makarna edeyim dedim pilav etmiştim pilav etmim ben en iyis ana yemek var nohut onuda yesinler işte..Aha sıuda kaynadı makarna suyu daha çorba suyu ısınacak :D Hadi yemeklerim nasıl oldu derim sanada tadlarına bakarım sadece :)

Merhaba yalnızlığım unutmak hergün daha çok özleyip daha çok baglanmak mıdır? Hani unutacaktım onu olmuyor işte sesini duymadım göremedim konuşamadım zaman özlüyorum.. Lan her zamnda nasıl aklıma geliyor anlamıyorum zaten şimdi yatsam 1 saat sonra dalıyorum uykuya çok uykumda olsa dalıyorum.. İyiki rüya görmüyorum ya onu rüyamda görsem kesin beni boğarken görürümde..

Neyse bugünün yemekleri güzel oldu sanırım çorba hemen bitti az kalmıstı ona yarında mercimek çorbası ediyimmi yagmur yagmasa ev gene bana kalacak ha makarnamda az tuzsuz oldu ama oda yenildi zaten :) Öyle işte derslerde kitabım bitti işte az soru kaldı onlarıda çözeyim yarında çözerim biter kitabım ama canım hiç bişey istemiyor ki..

Neyse bende yavaştan uyuyayım
Allahım onu ve başkalarını hep mutlu et.. Mutluluğu hakediyorlar çünkü. Adamın birini de daha çok mutlu et onu mutsuz görmek beni üzüyor :(

Merhaba yalnızlığım..
Bugün geç kalktım güya erken kalkacaktım dün kendi kendime 10 da kalktım bugün 12 30 da 1 saaytede yemek yaptım acaba güzel olumuda bilmiyorum ki yemedim karnımda açlık hissi yok zaten hiç olmuyor ki başım agırdıgında agrıyorum acıkmışım diye ne tuhaf dimi benimkide :p
Aslında sana yazamıyorum ben ya şurayı belli kişilere kapatsak sadece yakın bildim arkadaşlarım gorse yada hiç kimsede görmesede dahada iyi olrdu daha çok yazardım sanaki ben.. Bazı şeylerin okumasını istemiyorum.. Ayrıca yarın ve pazar günü sınavım var ama kitap okumak çalışmak daha istemiyorum..

Merhaba..
Biliyor musun ne çok aşık arkadaşım varmış birnden hoşlanan filan çokta hoşuma gidiyor..Onların anlatması heyecanı mutluluğu banada yansıyor sanırım çünkü arkadaşlarım mutlu benim. başka bişey isemem ki üzülmesinler hiç. Allah hepsini nazardan saklasın.. Onuda sevdiğine kavuştursun belki bazen kızıyorum neden oldu ne güzel sevdiği yoktu diyorum benle konuşuyordu. Belkide benden sıkıldı çok mu sıktım onu ben yoksa bilmiyorum ki.. Özlüyorum eski msjlarımıza baktım biraz tebessüm ettim sıradan konuşmlardı işte ama güzeldiler.. Neyse haber alamıyorum ondan ne yapıyor bilmiyorum ki.. her msj geldiğinde sevinçle telefona bakıyorum ama gelen avedan oluyor.. ne kadar avea msj atıyor böyle..
Neyse erken yatmam lazım yarın erken kalkıp sınava gidecem.. T. seni çok özlüyorum gerçekten..

Yalnızlığım, bugünki sınavı soracaksın berbat geçti sorular bana yabancı bende onlara yabancı kaldım :D Ne kadar uzun soru sordular en uzun bir sorunun okla işaret ederek ne uzun soru yazdım :) Bide lazım olsalar bari hiç lazım olan bişey sormuyorlar ki :) Siyaset sosyoloji sınavındada ne çok yabancı isimler vardı hangisinin adı hoşuma gittiyse onu salladım bende :p Tutarsa artık :) Yarında sınavım var birazda bugün ona bakarım :)

Bir chatten sapığım eksikti oda oldu feminist oldugum süre 5 ay önceydi filan yok numaramı ben vermişim, filanda filan hemde geçen sene sevgilim olduğu sıra vermişim.. Terbiyesiz adam ya canımı sıkmayı hergün biri başarıyor bir günümde güzel geçmez mi ya. Allaha havele ediyorum onu pis iftiracı..

Yalnızlığım bugün ondan bahsetmeyecem güzel günü geçmesini istiyorum umarım geçer.. Ha unutmadan rizede hava süperdi :cici:​

Hani şarkılar felan ağlatır ya yok beni şarkılar filan ağlatmıyor özlem ağlatıyor sadece.. İmkansız birini seviyorum yalnızlığım biliyorum olmayacak sevmeyecek ama ben beni sevmesini istemiyorum ki sesini kendisini görmek vakit geçirmek istiyorum.. Oda olmasın kendinden haber alayım nerde ne yaptığını bileyim.. Onu düşünmek deli ediyor beni.. Aklımı başka şeylere vermeye çalısıyorum bu kadar düşünmemek üzülmemek için.. Ama bir müddet sonra aklıma geliyor burnum akıyor gözyaşlarım durmuyor işte.. Lanet olası aşk beni buldu gitsene aşkı isteyenlere onlara git ben aşkı istemiyordum ki.. Biri bana büyü yapsın unutmam için biliyorum kendimi öyle kolay unutamayacamı? Bişey yapınki unutayım..

Bu ona bilmem kaçıncı şiirim.. Aşk bu Şairde eder rezilde! diye bir söz var..

Off nasılsın iyi misin muhabbeti etmeyecem seninle.. Sıkıldım zaten gizleyemedim süpermodda soyledim görünmez edebilir miyiz günlüğümü kimse görmesini istemiyorum dedim olmadı sadece yazmak istiyorum ben gittikden forum kapandıkdan sonra istersen kalsın ister kaybolsun.. ben sadece buraya yazmak istiyorum.. Yine bazı şeyleri yazmam ne yapayım..
Ya anlamadığım bişey var bir kız bir erkeği nedne bu kadar korur anlamıyorum.. Erklekler kadınlardan daha mı güçsüz.. Kızlar erkeklerin avukatı olmuş ya sinir oldum gerçekten, yoksa erkelere daha çokmu yakın olmuş.. Neyse ise her yerde bu böyle..

Lan yine nedne sinirleniyorum ben ki sigarasız insanlar nasıl kalırya yada uyuşturucuyu alkolü bırakmaya çalışan insanlar gibi bende öyle oluyorum sanırım.. Ya çok uzak kaldım ona göremiyorum duyamıyorum sesini.. Sinirm ona çıktı yine elimden bişeyde gelmiyor ki sadece salakça karalıyorum işte.. Sıkıldım herseyden gene herşeyden. Bişey olsada filimlerdeki gibi hafızamı kaybetsem ama filimlerde geri geliyor benim ki geri gelmesin..
Video edecektim tamda yapmayı düşünüyordum bilgisayarım kafasını yemiş ancak gürültü ediyor bir sessilik yok ki kayıt edim susmadı..
Sınavlarmı berbat bir sınavlarda aklıma gelmediği kaldı onada geldi musalat oldu ya..
Neyse bugün fena nasihat aldım pek sevmem nasihatı uzak dur ondan msj atma arama filanda filan dedil işte zaten artık yazmıyorum aramıyom ki sadece karalıyorum buralarda işte.. Sanki içmiş gibi yazdım ama neyse idare et bugün hor gördüm seni.​

İlk defa birne dürüst olmayacam s..o demek git geliyor içimden ama demeyecem.. Ama tek bildiğim herkesten nefrett ettiğim kötü kız olacvam artık çünkü neşeli olmak bir boka yaramıyor.. İsyanlardayım işte gene aptalım sadece çok şey mi istedim. Amacın ne senin oğlum senin anlamıyorum İnsan gibi sevdim sadece seni hayvanlar gibi değil.. Sadece şuan tek istedim ölmek ölmek istiyorum.. Bıktım hayatımdan.

Birz uyudum sanırım pc başında. Gözlerimin agırı dinsin diye gözlrimi kapatayım dedim yok agrıyor çok agrıyor gözlerim bugün.. Biliyorum ağladım diye Allah hesabını soracak bana bu gözlerin hali ne diye. Ama ondan sormasın hesap ben kendim ettim kendim buldum sadece.. Her üzüldüğünde ağladığında filan yanında olurdum keşke sende olsaydın..
Annemler deprosyana girdim sanıyor.. Yok be anne kızın bir aptalı sevdi duygusuz hain birini sevdi kendini düşünen birini sevdi.. Ama mutluymuş doğru ben onunla mutsuz oldumda mutlu etmeye çalısıyordum mutluyken beni neden daha çok istesin ki..
3 şahıs sen olmadan daha iyiydik beraber konuşmaya başladık takılmaya ama sen geldin içine ettin.. Sen olmadan sevdim onu ben.. Neden karşımıza çıktın ki.. Birde ne güzel kalbin varmış senin ne yüzle geldin..

Geri