Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Devir hakkaten çok değişmiş eskiden günlük kalemle yazılır özel olur kimseye gösterilmez gece yaptığın altında bırakılırdi artık klavyele yazılıp dünyaya gösterilir olmuş veya gösteriş olmuş
Günlük özel olur yazma buraya git günlük al ona yaz. büyüyünce ünlü olursan sen öldükten sonra günlüklerin meydana çıkar kıymetli olurMerhaba yalnızlığım dün sana yazmaadım kusura bakma ama yazmışlar benim yerimeNeyse bugün 1 de kalktıgımdan beri başım agrıyor benim hala geçmesi.. Mandalina topladım 10 dk ya kocaman mandalinalar şimdi onları yeme zamanı geldi sanırım güzelce yiyeyim
Şu fener1907 yede bir laf diyeyim eskiden günlükler defterde yazılıyormuşmuş, ya eskiden ne kaldıki işte lafım eskiden telefondan internete girilmiyordu sende şimdi telefondan girme o zaman. Bana diyecene önce kendin yap..
Ay yalnızlığım şimdide karnım agırdı ne sorunluym ben bugünEvde kuzenim ve kardeşlerim var 2 gün bizde kalacaklar gidim yanlarına şimdi oturayım ben
Bugün gevezelikte biraz geride kalayım
Biri demişti bana senin yüzünden benle konuşmuyorlar diye
Bugün size kalsın forum siz konuşun:p Görüşrüz yalnızlığım