Sevgili Yalnızlığım..

Konu sahibi son olarak 4523 gün önce görüldü
Gece yaptığın altı yanlış olmuş yastığın altı olacaktı
Not: sadece sen üstüne alınma senin ozelinden genelleme yapmak istedim

Devir hakkaten çok değişmiş eskiden günlük kalemle yazılır özel olur kimseye gösterilmez gece yaptığın altında bırakılırdi artık klavyele yazılıp dünyaya gösterilir olmuş veya gösteriş olmuş

İsteyen okur isteyen okumaz bikere :) İnsan anılarını paylaşıyor günlükte :) Dur şimdi yeniden paylaşım edeceğim :)

Merhaba yalnızlığım dün sana yazmaadım kusura bakma ama yazmışlar benim yerime :) Neyse bugün 1 de kalktıgımdan beri başım agrıyor benim hala geçmesi.. Mandalina topladım 10 dk ya kocaman mandalinalar şimdi onları yeme zamanı geldi sanırım güzelce yiyeyim :)
Şu fener1907 yede bir laf diyeyim eskiden günlükler defterde yazılıyormuşmuş, ya eskiden ne kaldıki işte lafım eskiden telefondan internete girilmiyordu sende şimdi telefondan girme o zaman. Bana diyecene önce kendin yap..
Ay yalnızlığım şimdide karnım agırdı ne sorunluym ben bugün :) Evde kuzenim ve kardeşlerim var 2 gün bizde kalacaklar gidim yanlarına şimdi oturayım ben :) Bugün gevezelikte biraz geride kalayım :) Biri demişti bana senin yüzünden benle konuşmuyorlar diye :) Bugün size kalsın forum siz konuşun:p Görüşrüz yalnızlığım :)

Merhaba yalnızlığım dün sana yazmaadım kusura bakma ama yazmışlar benim yerime :) Neyse bugün 1 de kalktıgımdan beri başım agrıyor benim hala geçmesi.. Mandalina topladım 10 dk ya kocaman mandalinalar şimdi onları yeme zamanı geldi sanırım güzelce yiyeyim :)
Şu fener1907 yede bir laf diyeyim eskiden günlükler defterde yazılıyormuşmuş, ya eskiden ne kaldıki işte lafım eskiden telefondan internete girilmiyordu sende şimdi telefondan girme o zaman. Bana diyecene önce kendin yap..
Ay yalnızlığım şimdide karnım agırdı ne sorunluym ben bugün :) Evde kuzenim ve kardeşlerim var 2 gün bizde kalacaklar gidim yanlarına şimdi oturayım ben :) Bugün gevezelikte biraz geride kalayım :) Biri demişti bana senin yüzünden benle konuşmuyorlar diye :) Bugün size kalsın forum siz konuşun:p Görüşrüz yalnızlığım :)
Günlük özel olur yazma buraya git günlük al ona yaz. büyüyünce ünlü olursan sen öldükten sonra günlüklerin meydana çıkar kıymetli olur

Selam sana yalnızlığım, al sana reel hayatatn bir katkı :) Kuzenle kardeşlerle sohbet etmek çok güldürüyor yahu insanı :D gül gül oturduk sohbet ettik yarın kek filanda yapsınlar yani annem etsin biz yeriz hep beraber :D off görsen yalnızlığım yiğenim çok tatlı olmaya başladı adı umut 2 bucuk yasında ama fazla konuşamıyor işaretlerle konuşmaya çalısıyor anlatmaya çalısıyor anlamıyorz :) Çok tatlı çok :D Bir o kadarda yaramaz :) Okuyan maşallah desin içinden :p
Bugünlük bu kadar yeter görüşürz yalnızlığım :)

Merhaba yine bir günümün içine edildi.. Fena küfredesim var ama kendime yine birni sevdim bir dostumu yine sevmemiş gibi davranıyor.. Ya neden ben birni seviyorum ki sevgiye ihtiyacım var sevdiğiminde beni sevmesini istiyorum ama sadece berfin sever beni onlada pek görüşüemiyoruz.. Berfin gel canımya nerdesin.. Neyse ben şu sulu gözlüğümü kaldırmam lazım ya hocayamı doktora mı gitsem ne etsem ağlamaktan sıkıldım bide bir konu açmışlar yok ağlayarak ilgi çekmek istiyorlar şu ağlayanlar.. Ne ilgilis biz duygusalız o yüzden agllarız. Kimsenin ağlayarak şevkatine ihtiyacım yok.. Hem ben yalnızlığımla konuşuyorum.. O var şimdi yanımda beni dinliyor en azından.. Ya ama yine sinirlerim gerildi bari sen yapmasan serkan ya sen yapmasan.​

Merhaba yalnızlığım sabah tatlı Umutun sesiyle o küçük koşuşturmalarıyla uyanmak ne güzel.. Erken uyandım sagolsun teyzesinin paşası o anlamsız konuşmalarıyla uyandırdı herkesi :) Çok fazla konuşamıyor bir hayır anne baba dede pepe bunun gibi kelimeler söylüyor ama ne tatlı bilseniz :) Büyüyüncede susmayacakmış kuzenim öyle diyor.. Kardeşimi sabahleyin kaynanası felan geldi kahvaltıya onlar aldı umut da gitti.. Ama kuzenimi kandırdık o bir gün daha bizimle kalacak akşam güzel bir filim bulalım izleyelim. Kuzenim Türk filminden başkada izlemez ne bulacam ona şimdi :D Buarada 4 gün ne güzel hava vardı sanki yaz geliyor o kadar sıcaktı ama bugün bozdu yagmur yagacak sanırım :)

Burdan duyurayım Kuzenim fatoş seni çok seviyorum :)

İyi sabahlar yalnızlığım, ya kafamı nasıl toparlayıp yazacam sana bilmiyorum uyku sarhoşuyum sanırım.. Sana filmi anlatacaktım da yarıda kaldı pcdende izlemeyiz dediler filmi oyle kuzenimle magazin vardı kelime yarışması vardı onu izledik bizde maksat kuzenimi yalnız bırakmamak.. Ben televizyonla aram yok biliyorsun.. Şimdi o kanepede yatıyor diye bende onun yanıan yatacam yalnız bırakmıyım kuzenimide :) Sabahda erken kalkmış olurum böylece :)

Sanıırm ben pek çok kalp kırıyorum yine birilerinin kalbini kırdım sanıırm.. Onlardan özür dilerim.. Hadi ben yatıyorum sana iyi geceler :)

Merhaba yalnızlığım nasılsın bende burukluk var üzücü durumlar var aslında.. Gevezeyim diye birçok kişi konusmuyor benimle sanki terbiyesiz bir gibi görüyorlar beni.. isim vermeyecem bunların kim olduğunu söylemeyeceğim sana onlar için hiçim ben anlıyroum beni böyle sevmeyenler arkadaş olmam bende.. Ah bide yine dedikodumumu ediyorlar sanırım bugün senin hakkında iyi şey duymadım deyip konuşmayalım diyen biri vardı mesala..İlginç ilşte.
Gerçke dostu nasl anlarım ben bunu bir türlü bulamıyorum ben bana hep öğüt veriyorlar burcu böyle yapma şöyle yapma diye ama sizde yapmayında sen daha kötüsünü yaptın biri söyledin diye konuşmadın benle ben asla öyle bişey yapmazdım biliyor musun :( Seni kimseye değişmezdim canımı dostumu silmezdim ben çünkü canımsın benim :cici:
Bugün üzüldüm gerçekten bu duruma ama mutlu olmanda çok güzel umarım gerçek sever bu kız seni sevgiyi hakediyorsun çok degerlisin benim için.. Seni ve sevdiğim bir kaç kişi var çok seviliyor ve kıskanılıyorsunuz.. Çünkü değerlisiniz...

Günlüğüm bu kadarcık yeter görüşürz seninle..

Merhaba yalnızlığım fırça atardın sen şimdi konuşşsan biliyorum :) Derdin bana dün neden bana uğramadın diye :) Dizi izliyordum sonra msnedeki arkadaşlar geldi onlarla sohbet ettim ve uykum geldi yazamadım sana işte :)

Bugün baş agrısıyla uyandım uyku düzenimi bozdum o yüzden sanıırm :) 1 den sonra kalkarsam öyle olur işte :) Yalnızlığım insanları anlamıyorum ben ya kime güveneceğimi bilmiyorum çok tuhaflar mevsimler gibi herkes değişiyor.. Diyeceğim ergenler o yüzden değişiyorlar ama ergenlikleri geçti.. Bir kaç kez mi ergenliğe giriyorlar anlamadım ki :D Birde yaşlanınzcada değişim olurda o zamana daha çok var :) Tuhafya yine kimseyle anlaşamıyorum 1 gün iyiyiz 2 3 gün sonra kötü.. Hep canım dediklerimle oluyor bu durum :)
İnsanlara seni seviyorum ve özledim demeyecem artık inanmıyorlar ki ben birine seni seviyorum dersem gerçekten seviyorumdur..

Yalnızlığım o konuyu geçelimde ben kore dizilerine fena taktım bir başlayınca diğerinide izlemek istiyorum o kadar fena taktım işte güzel oluyorlar.. Bugün kendimi biraz dizilere vereyim ben :) Hadi görüşürz yalnızlığım gece yazarım gene ben sana :)

Merhaba yalnızlığım bir insanların sana yani günlüğüme takmaları vardı onada taktılar ya canları sagolsun nediyeyim :) Dur sana bişey anlatıyım ben ben küçükken yazılar yazardım bir defterime hikayeler kimseninde okumasını istemezdim. Ama okudular işte şimdi benim yazdığım günlüğüde okusalar geneldede üzücü durumlar var üzülmezler mi.. İşte o yüzden yazmıyorum günlük yazmak insanı rahatlatıyormuş aslında..
Bu arada yarın faturaları ödesem iyi olacak gidim birde hava alırım yine bugün ki gibi hava güzelse sahile giderim inşallah denizimi özledim :) Bugün filim dizi izledim sorarsan msne sohbetleri o kadar yani :) hım üzgün müsün bugün sorarsan sadece biraz üzgünüm ama gayet iyiyim ben.. Kötüye bişey olmaz :)

Merhaba yalnızlığım :) Ben geldim kzı nerdesin sen diyorsun forumdada yoksun duyar gibiyim :D Bir bilsen bütün gün dizi izledim şu yaban çiçegi varya onun 5 bölümünü izledim koreli başka bir dizi birde film izledim oda 90 dk e o yüzden forumda aktif değildimde :) En çok arkadaşlarla dizi film izlemek eglenceli oluyor sanki birlikte izliyoruz :) Ama sadece ben öyle düşünüyorum diğerleri saçma buluyor bu konuyu.. Neyse yalnızlığım esnediğimi görüyorsun gözlrimde kızarmış hadi ben yavaştan kaçayım görüşmek üzere :)

Yine sinirlerim gerildi yalnızlığım bugün cidden yalnızım filim izleyecegiz dedik 4 kişi beraber ama saat gelince kayboldular.. bende açtım filmi izliyorum işte hemde korku filmi.. neyse sen yanımdasın dimi seninle izlerim bende onlar muhabbetlerine devamm etsinler bakalım.. Yalnızlığım nedne insanlar karşı cnstekilerle daha yakındır anlamıyorum bende öyleydim ama hiç anlamış değilim bunu.. Sanalda hep kızlara yakın olmuşumdur heryerde kızlar toplanıp sohbet ederdik kanala özledim orayı ne güzeldi günler.. Nyese yalnızlığım gel filmi birlikte izleyelim korkma olurmu bu kız yanında senin..​

Merhaba yalnızlığım dün gece anında çıktım işte dünü anlatım ben sana.. Babannemin dün ineğini kestik süt filan vermiyordu karıda yoktu ki ama babannem yinede üzüldü işte.. Hatta 2 tene daha ineği bile var bir buzak biriöküzün küçüğünden küz olmasına çok var yani :) Dün bütün evlere tek tek uğradım, halama teyzeme kardeşime onlarda et almışlardı hepsinede 1 saat filan oturduk işte, o yüzden dünüm akraba ziyaretine döndü :) Birde dün kardeşim samsuna gitti bıraktım onu otogara ablasdı oldum halde bana bagırırdı takmazdım ama olsun abla yatağını yap abla eve bir günde sen iş et ne tembelsin sayardı :) Sanki kardeş değiliz o toplu çalışkan ben tembelim öyle işte :) Bugün çok geç kalktım yemek yedim öylede oturdum pcme :) Hadi gece görüşürz söz vermeyeyim sana ama gelemeyebilirim :p​

Merhaba yalnızlığım dün akşam karanlık oldu benimde canım mandalina çekmişti gündüz toplamaya unuttum mandalina agaçlarına gittim ama 2 3 tane alabildim karanlıkldan göremedim ki mandalinaları.. Neyse eve gidyordum koşa koşa birden onume bana koşan bir kedi çıkmaz mı ben bagırdım korktum dalacak tırmalayacak diye kedide benden korktu tabiki o nedne korktu bilmem :D Neyse dün anlatamamıştım bugün anlatım dedim ya benim midem kapandı 1 tabaktan fazla yiyince karnım agrıyor çokta yememiştim patladı karnım benim :) Neşemmi nasıl sorarsan iyiyim ama az burukluk var içimde o kadar..

Merhaba yalnızlığım bugün tuhafım bir gün hani aşık olursunya yada başlarsın aşık olmaya öyle haldeyim.. Ama en güzeli birinden hoşlanmamak hep üzülen ben oluyorum çünkü.. Hep birindne hoşlanıyormuşum ben adamın biri öyle dedi günlük yazasımda kaçtı.. Neyse Yalnızlık Görüşrüz..

Merhaba yalnızlığım uzun süre yagmayan yagmur yağdı sonunda heryerde yağmur kar yagarken bizim rize bir başkaydı.. Ama yagdı işte dün sınav sonuçlarına baktım hepsi 30 ve altındaydı.. Şok olacan ilk defa matematikden 55 aldım çok iyi sallamışım ya bak bunuda yazdım buraya :) Biraz ders çalışmam lazım sınav şubat 9 ve 10nda az bişey kaldı sınavada ama çalışmak istemiyorum hiç..
Dün gece çok güzeldi biliyor musun ama sonra uyanınca kötü oluyorsun beni mutlu edeni ben mutlu edemiyormuşum bunu iyi anladım :) Bu aralar o kadar aşktan bahseden var ki bide yaban çiçeğini ziledim biliyorsun ondada aşk hep anlatıyor.. Yok ya ben aşık olmak istemiyorum çok kıskanç birisiyim kendi kendimi üzerim şuanda yaptığım gibi neyse sen yanımdasın birde günlük yazmama kızmasalar duygularımı anlatıyorum buradaki ben biris okusun diye yapmıyorum ki.. İçimi rahatlatıyorsun sen yalnızmığım işte neyse annem çagrıyor yemek ısıtmış..

Merhaba yalnızlığım nasılsın sen ben b..tan . asabi sinirli biriyim yine bu ölüm ne zaman gelecek ya daha çok günahmı edelim isyanlardayım kısacası herşeye herşeye isyandayım.. Kimseylede konuşmak istemiyorum öyle bir gün bu ama boşta durulmaz açarım film izlerim.. Hep böyle başıma gelmesinden bıktım içten seven yok seviyorsak seviyoruzdur dimi. Bu etten kalbimden bıktım herkesi seviyor ama herkes onu sevmiyor bir daha dünyaya gelirsem acımasız bir olarak gelmek isterim ikiyüzlü herkesi kıran biri olmak isterim.. Sonyanın payşlaştığı şarkı aklıma giderdi ne kadar çok çalardım ben o şarkıyı Cem andiran - Herkes gidermi gider işte herkes gider.. Birde cidden Aşk bana yasak kimseyi sevmeyecem artık, hoşlanmayacam.. Haketmiyorlar.

[YOUTUBE]8wCzoJkmMBU[/YOUTUBE]

Merhaba yalnızlığım nasılsın ben iyiyim en azından birşeyleri çabalamak öğrenmek mutlu ediyor beni sagolsun yasemin photosop öğretiyor banada unuttum :D ilk gösterdiği şeyi hemde unuttum gece olduğu için mi ve ya bütün gün photosoptaydım o yüzden mi öğrenemdim anlamadım işte... Yarın boş kafayla bakacam bide..

Bugün saat anenm 9 da kaldırdı beni 6 da uyumuştum halbuki ne yapayım erken yattım ama uyuyamadım ki. Eniştemin kuzenin çocugu öldü engellide olsa hep yatalakda olsa kendin canından bir parça işte 13 yaşındaydı cennetine kavuşturdu onu Allah.. Ama çok aglamışlar işte.. Cenazeden sebep erken gidip yiğenimi baktık ama zaten 11 lerdede teyzeme kahvaltı yapacaktık.. Ya Umutla aramamız çok iyi yataktan uyanınca herkes gel dedi bana geldi. Teyzesinin paşası seni :) Neyse işte güzel bir gün geçirdik akrabalarımla..

Birde şu sıkıntım var özlemek hala anlamıyor onu çok sevdiğimi evet herkesi severim ama 2 3 kişi farklı be canım.. Sen farklısın işte bunu bil..

Merhaba yalnızlığım, dün gece 4 de bilgisayarı kapatıp yattım çokta uykum vardı erken kalkmıştım ya o yüzden.. Ama uykum kaçtı sonradan neden kaçtığını yazmayacam ama değerlisin diyenlerin sözünede asla iinanmayacam seni üzmek istemiyorum diyenler varya en çok onlar üzer insanı.. Günlüğüm birinden tam hoşlanmaya başlıyorum oda içine ediyor ya kimseyi sevmememem lazım şu et kalbim seviyor işte..
Bu arada uyku düzenimde berbat 6 dan sonra uyudum 9 bucukta uyandım sonrada bir daha 1 bucuk saat sonra daldım uykuya gecede çok üşüdüm be yalnızlığım..
Sanalda birşey söylemişleridi bana sen kaç kişiyi seviyorsun öyle.. Sen herkesi seversin demişti bana ama herkesin yeri farklıdır ki.. Evet herkesi severim ben kalbim sev diyor seviyoruz hayvanları bitkileri doğayı denizi herşeyi seviyorum işte ben.. Suç mu sevmk ki? Evet suç değilmi yalnızlığım bu dünyada herşey suç..

Geri