sevgili olunca foruma girmeyen çiftler

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
sevgili olunca foruma girme ihtiyacı hissetmeyen, daha doğrusu ben alacağımı aldım artık işim olmaz tribinde olan üyelerdir. (evlenenler hariç tabi mutlu olsun onlar.) :dyg:

Biz birbirimizle aşırı eğleniyoruz forum hiç aklımıza gelmiyor imajı çizilir bilmiyor ki görmemiş işte

sırf foruma girmesin diye asenayı düşürmeye çalışıyorum. : (((

Bence güzel bir şey bu.
Herkesin gözü önünde yaşamıyorlar ilişkilerini.

Normali budur zaten

Sirf foruma girebilmek icin yalnizim ben hala:p degerinizi bilin

Bence de mantikli, sanal ortamda ask mi yasanirmis :D Gitsinler, kendilerine ayirsinlar vakitlerini :D

Şimdi ben bu konudan forumun bir sevgili bulma aracı olduğunu çıkarıyorum doğrumudur acil cevap plase.
(Böyle bir vasfı varsa forumların yıllardır bana niye bilgi gelmedi sorusunuda hayrına bir arkadaşımız bana cevaplayabilirse sevinirim)

Şimdi ben bu konudan forumun bir sevgili bulma aracı olduğunu çıkarıyorum doğrumudur acil cevap plase.
(Böyle bir vasfı varsa forumların yıllardır bana niye bilgi gelmedi sorusunuda hayrına bir arkadaşımız bana cevaplayabilirse sevinirim)

ooo kardeş sen ne diyosun, ben bu forumdan hamile kaldım.

En azından niyetini belli ediyor.Sevgili bulmaya geldim,buldum gidiyorum.
Gayet samimi yani

ama bir de neyse sustum l

Nerden Geldiğini Unutmamalı İnsan..! :Pp

sevgili bulmaya gelmiş demek bence haksızlık olur
kişilerin niyetlerini bilemezsiniz ki
ve gerçekten birbirlerini sevmişlerse eğer bu gibi ortamlarda kıskançlık duygularının kabaracağı aşikar

şimdi adamın biri gelecek kıza asılacak sonra sevgilisi görecek veya aynı şekilde erkeğe kızın biri iltifat edecek kız delirecek kısacası ilişki yıpranacak
zaman zaman normal arkadaş olanların bile birbirini köpek gibi kıskandığı bir ortamda sevgililerin uzaklaşmayı istemesinin nesi yanlış ?

bunları önlemek için kendilerini dizginlemek için girmemeyi uygun bulmuşlardır
büyütmemek artniyet aramamak lazım bence

Geri