Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Heyecan stres gerilim mutluluk panik bütün duyguları saniyelik yaşıyorsun.
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor : ) buluşuyorsun sonra amannn ne diye heyecan yaptım ki diyorsun .p
İlk buluşmamız 9 temmuz da gerçekleşmişti. İkimiz de yolları falan pek bilmiyorduk, aramakla falan geçti ilk yarım saati. Sonra bulduk gördük birbirimizi. Beraber yürüdük, heyecanlıydım tabii. Ya dondurmaya aşık olan ben yiyemedim bile, çok susamama rağmen sadece bi yudum içtim sudan. Ne bir şey yiyebiliyorsun ne de içebiliyorsun. Sonra zaten onun rahatlığını görünce bende de bir rahatlama oldu, oturduk konuştuk yürüdük falan. Geçirdiğim en güzel dakikalardı o anlar herhalde. Sarılmamız, sevgisini hissettirmesi, yanımda olduğunu görmem falan gerçekten çok güzeldi. Yaşanılması gereken anlardan... sadece ayrılma anları biraz kötü oluyor, başka şehirlerdeyiz çünkü ikimiz de. Neyse artık fazla fazla özleriz naaapalım :p
İkinci buluşmamız da banka kazıdığımız baş harflerimiz :p
Benim canım romantik sevgilim ilk kendi baş harfini kazıdı, o kadar romantik o kadar duygusal biridir benim canım :p
İlk görüşüm bizim şirkete iş görüşmesi için gelmesiydi. Öğrencilerinin tiyatro gösterisinin ses kayıtlarını ben almıştım. Buluşma diye bir şey olmadı bizim ya kendiliğinden başladı. 15 gün birlikte çalıştık. Bütün şartları zorladım. Öyle başladı nasıl olduğunu anlayamadan