Sevgili ile ilk buluşma

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
o günün heyecani bi baskadir.. güzel görünmek için elinizden geleni yaparsiniz..farkli karaktere bürünürsünüz.(:

Değişik duygudur

01/09/2014 ~ sonbaharın ilk günü. :p

Sevgilim beni beklemekten ağaç olunca ilk olarak ırmak kenarında buluşmuştuk.:D

Heyecan stres gerilim mutluluk panik bütün duyguları saniyelik yaşıyorsun.
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor : ) buluşuyorsun sonra amannn ne diye heyecan yaptım ki diyorsun .p

Güzeldir tabii.

Ne rezillik kapının önünde 35 dk bekletmistim. Ama erken geldi benim ne suçum var?

İlk buluşmamız 9 temmuz da gerçekleşmişti. İkimiz de yolları falan pek bilmiyorduk, aramakla falan geçti ilk yarım saati. Sonra bulduk gördük birbirimizi. Beraber yürüdük, heyecanlıydım tabii. Ya dondurmaya aşık olan ben yiyemedim bile, çok susamama rağmen sadece bi yudum içtim sudan. Ne bir şey yiyebiliyorsun ne de içebiliyorsun. Sonra zaten onun rahatlığını görünce bende de bir rahatlama oldu, oturduk konuştuk yürüdük falan. Geçirdiğim en güzel dakikalardı o anlar herhalde. Sarılmamız, sevgisini hissettirmesi, yanımda olduğunu görmem falan gerçekten çok güzeldi. Yaşanılması gereken anlardan... sadece ayrılma anları biraz kötü oluyor, başka şehirlerdeyiz çünkü ikimiz de. Neyse artık fazla fazla özleriz naaapalım :p
o7JWvq.jpg

İkinci buluşmamız da banka kazıdığımız baş harflerimiz :p
Benim canım romantik sevgilim ilk kendi baş harfini kazıdı, o kadar romantik o kadar duygusal biridir benim canım :p

İlk sevgilimle ilk buluşmamda evine gitmiştim :liv:

edit: buluşup eve gitmedik direk eve gittim :liv:

İlk görüşüm bizim şirkete iş görüşmesi için gelmesiydi. Öğrencilerinin tiyatro gösterisinin ses kayıtlarını ben almıştım. Buluşma diye bir şey olmadı bizim ya kendiliğinden başladı. 15 gün birlikte çalıştık. Bütün şartları zorladım. Öyle başladı nasıl olduğunu anlayamadan

Eliyle oynadigi bi nesneyi alma bahanesiyle elini tutabilirsiniz. Tarifsiz bi heyecan. :p

Geri