Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Off esmer diyor çıldırcqm şimdiAnında değişirim hiç fark etmez. Beşiktaş ın ne getirisi var gı bana? Ama cimbom fener, yağız esmer bi adam verecekse hemen orraynşoptan forma siparişi verebilirim.
Keşke şöyle kafam rahat olsaydı. Oysa öyle mi sarı kırmızı yan yana görünce cinnet geçiriyorum hfjfjjfAnında değişirim hiç fark etmez. Beşiktaş ın ne getirisi var gı bana? Ama cimbom fener, yağız esmer bi adam verecekse hemen orraynşoptan forma siparişi verebilirim.
Şıkrinyar çok tatlı. Sanırım şimanskiye kuma alacağım…Off esmer diyor çıldırcqm şimdi
İtalyan yakışıklı erkolar dururken bide -_-
İtalyanlar sarışın mı Yaro? Onlar da esmer işte, kırdırma kafanıOff esmer diyor çıldırcqm şimdi
İtalyan yakışıklı erkolar dururken bide -_-

Onları kumral sanıyordum ben wk kamsmdkdm taaam dewam o zaman snmsmsmdmİtalyanlar sarışın mı Yaro? Onlar da esmer işte, kırdırma kafanı![]()
Kim o?Forumsal zamaninda üye iken aslen galatasaraylıydım ama çok hoş bir kız vardi. Hatta cenesine yakın bir bölgede ben lekesi vardı. Kızıl küt saçlı bir hatun idi. Az buçuk birazda tombuldu. Tabiki bizde o dönem tombul severdik. Kız FB`li idi . Bizde kıza hava olsun diye galatasarayı bırakıp Fenerbahceli olduk. Ondan sonra FB asla şampiyon olamadı. Bizmi ne olduk . biz evlendik 3 sıpa sahibi olduk. Kız hala burada üsteki üyeyi yorumluyor. Arada da hangi üye tercihin sorusuna cevap yazıyor.
Sır söylemem yasak .Kim o?
ok, 5 ayda hic degismemisim sukur :d''well how about no and how about f yu''
Ekli dosyayı görüntüle 103348
benimle futbol konusulmazsa daha iyi. herkesin hobisi kendine :d
Millet kimlikteki medeni halini değiştiriyor siz hala yok erkek adam değiştirmez yok şu bu erkeklik takımla olsaydı ohh memlekette kıtlık yaşanmazdı futbolcular para için takımdan takıma gidiyor siz devam en büyük tuttuğunuz takım he canım he..![]()