Sevgili için Takım Değiştirmek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Beyim hangi takımlı olursa o takımlı olurum
Sorun yok Beşiktaşlı denk gelirse Mük

takım ve siyaset farklı konular
değiştirilemez

Anında değişirim hiç fark etmez. Beşiktaş ın ne getirisi var gı bana? Ama cimbom fener, yağız esmer bi adam verecekse hemen orraynşoptan forma siparişi verebilirim.
Off esmer diyor çıldırcqm şimdi
İtalyan yakışıklı erkolar dururken bide -_-

Anında değişirim hiç fark etmez. Beşiktaş ın ne getirisi var gı bana? Ama cimbom fener, yağız esmer bi adam verecekse hemen orraynşoptan forma siparişi verebilirim.
Keşke şöyle kafam rahat olsaydı. Oysa öyle mi sarı kırmızı yan yana görünce cinnet geçiriyorum hfjfjjf

Off esmer diyor çıldırcqm şimdi
İtalyan yakışıklı erkolar dururken bide -_-
Şıkrinyar çok tatlı. Sanırım şimanskiye kuma alacağım…

Forumsal zamaninda üye iken aslen galatasaraylıydım ama çok hoş bir kız vardi. Hatta cenesine yakın bir bölgede ben lekesi vardı. Kızıl küt saçlı bir hatun idi. Az buçuk birazda tombuldu. Tabiki bizde o dönem tombul severdik. Kız FB`li idi . Bizde kıza hava olsun diye galatasarayı bırakıp Fenerbahceli olduk. Ondan sonra FB asla şampiyon olamadı. Bizmi ne olduk . biz evlendik 3 sıpa sahibi olduk. Kız hala burada üsteki üyeyi yorumluyor. Arada da hangi üye tercihin sorusuna cevap yazıyor.

Forumsal zamaninda üye iken aslen galatasaraylıydım ama çok hoş bir kız vardi. Hatta cenesine yakın bir bölgede ben lekesi vardı. Kızıl küt saçlı bir hatun idi. Az buçuk birazda tombuldu. Tabiki bizde o dönem tombul severdik. Kız FB`li idi . Bizde kıza hava olsun diye galatasarayı bırakıp Fenerbahceli olduk. Ondan sonra FB asla şampiyon olamadı. Bizmi ne olduk . biz evlendik 3 sıpa sahibi olduk. Kız hala burada üsteki üyeyi yorumluyor. Arada da hangi üye tercihin sorusuna cevap yazıyor.
Kim o?

Anasını babasını değiştiren var,inancını bile değiştiren var...Takım ne yiğidim?

Değiştirtecek erkek henüz yaratılmadı.

Millet kimlikteki medeni halini değiştiriyor siz hala yok erkek adam değiştirmez yok şu bu erkeklik takımla olsaydı ohh memlekette kıtlık yaşanmazdı futbolcular para için takımdan takıma gidiyor siz devam en büyük tuttuğunuz takım he canım he.. :D

Asdf Bu yorumun hakliligi...

Bu arada ben de degismistim... asdf

Geri