Sevgili dostumun ricası üzerine

Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Bu yazı için bazı kişisel sebeplerim olduğuna korkuyorum. Ve üzgünüm , elbette, hayatın en zor anlarında, gerçek ailenizin, arkadaşlarınızın veya insanların gerçekten sizi takdir ettiğini anlıyorsunuz. İnsanların dikkatleri üzerlerinde olmadığı zaman gerçekler ortaya çıkıyor Maalesef, bazı arkadaşlar "beğen" e basacaklar, ama gerçekten değil - çünkü bu ifadeyi okumak zaman alıyor ve uzun olduğunu gördüklerinde, atlıyorlar . Şimdi, bu yazıyı sonuna kadar okuyacak zamanı olanlara bakıyorum ..... (Sanırım ilk 5'i keşfedeceğim). Kanser çok invaziv ve zararlıdır, tedavinin sona ermesinden sonra bile vücudunuz hala radyasyon / kemoterapinin neden olduğu hasarı onarmak için mücadele etmektedir. Bu çok uzun bir süreç. (% 100 doğru) Lütfen, ailenin bir üyesinin veya ölen bir arkadaşının onuruna, hala kanserle savaşıyor, hatta kanser geçiriyor ama yeniyor. Sayfanıza kopyalayıp yapıştırın (yalnızca paylaşmayın). Böylece kimin okuduğunu bulabilirim, lütfen "tamamlandı" yazın, böylece topluluğun gücünü birlikte görebiliriz. Birini kaybetmiş olan veya kansere karşı savaşan herkes için, işte siz ve aileniz için bir kucaklama. " Sevgili dostumun ricası üzerine.

hiç ama hiç kolay değil. Allah güç kuvvet ve şifa versin. Direnip kazanmanız dileğiyle. Tüm hastalara şifalar dilerim.

Merhaba,

Oncelikle eger yakininizdaki biriyse, cok gecmis olsun, umarim iyi bir doktorunuz ve iyi bir tedavi yontemi uygulanir. Bu surecte de onun yaninda bulunarak, bu sureci daha kolay atlatmasini Saglarsiniz.

Yalniz, bu tarz postlar genel olarak, hastaya da sadece 1 gunluk bir rahatlama verir (ki bundan bile emin degilim). Onemli olan arkadaslarin, dostlarin, ailenin o zor durumlarinda belki bir gulumsemesine neden olacak muhabbette bulunmasi, en basitinden bir film izlemesi, eger disari cikmasi uygunsa hava aldirilmasi vs ile gerceklesir.

Ozellikle facebook uzerinden de insanlarin hassas noktalarinin kullanilarak, zorlama usulu kopyala yapistir mantigina ben kisisel olarak karsiyim. Birlik butunluk bu tarz seylerle gosterilmez. Kisisel bir durum degil, sizi tanimiyorum ama bu tarz postlar bana samimi gelmiyor kusura bakmayin.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Düşenin halinden düşen anlar. Diğerleri kafa sallar.

Geri