SEVGİ TATLISI ( Tüm Dostlarımıza)

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

llfq2.jpg

SEVGİ TATLISI ( tüm dostlarımıza)

MALZEMELER:

Bir Adet Lekesiz Gönül
1 Adet Açık Yürek
500 Gram Güler Yüz
250 Gram Tatlı Dil
100 Gram Hürmet
1 Çorba Kaşığı Sevgi
1 Çay Kaşığı Hoşgörü
1 Su Bardağı İyi Niyet
1 Ölçek Dürüstlük
Göz Kararı Saygı

HAZIRLANIŞI:

Gönül'ü duygu tasına atıp, güler yüzle karıştır.yumuşatılmıştatlı dili üzerine ilave ederken, sevgi ve saygıyı ince ince üzerine ekle…
Hürmet, iyi niyet ve hoşgörüden meydana gelen şurubu buna kat...
Samimiyet ölçüsünde parçalara bölerek, dürüstçe hayata diz ve yüreğinde pişmesini bekle…
Kalbinde pişirdiğin bu SEVGİ TATLISINI, karnın acıkınca değil,
RUHUN ACIKINCA YE.
AFİYET OLSUN..

@!!aLPaCiNo!!, @adaLet_siz, @AeQUiTaS, @Akla Kara, @Amy, @ApqA, @Arda, @àRtì§tìc, @Asr.,@, @Auria, @Bahar, @Banette, @Bâtın, @Bige@syMoney, @bilge deli, @Binbirinsan, @CastieL, @Cehennem, @Css, @Dμßs†éP, @Dark's Shadow, @DoLuNaY, @Düş Bozumu, @efe öz, @EmRe, @EroL, @esra34, @Eva, @Fabien.!, @FeNeR1907, @Feronia, @GabrieL, @Gazel, @gergoge, @GüLSe, @Gölge, @Hacı, @Hatrım Kalır, @HeavenLy, @heLen, @HÜMA, @ide@list, @iFt, @iNNocent,@, @Kaiken, @KaRa DuT, @KaRaMeLiM,@, @kassam34, @Kathie, @KEZMAN, @KimsE, @kocahisar, @Külkedisi, @LaL, @Lôîren,@, @Manga, @Maria Puder, @Mavi Ada'M, @mawilim, @Mecia., @MeLiNNa, @Monotros, @MuCiZe, @Mustafa, @Mısra, @NaZİN1, @Nevra, @NeyzeN, @oguzhan1, @OnlyDream @paradise, , @Perii+, @, @Pir, @POCahontAS, @Remus, @Rüya`M,@, @Santiago, @Sessiz, @She` @Sonya, @Sükût,, @Trapezus, @Ukala Sözler,@, @İnnocentBlood, @,@ßaşak
@
TATLI @ TıLsıM @Z3yn3P

Harika görünüyor . Tatlı şeylerle pek aram yoktur tadına bakar bırakırım veya biraz yer bırakırım bir süre hiç istemem :)

Emeğine Sağlık cnaım .

she'nin içeriği okumadan yorum yapması... en az bu konu kadar müthiş. :D

Agddjdhkfdmgfhgchydghbjkgflggnöm

Yaptım sanki ölçüsü eksik gibi geldi ben 10 gr daha münafıklık ekledim xd

lekesiz gönül falan demiş
ay arkadaş

Acik yurek mi

Yurek li tatli yani. .d

Enterensann

Forumsal böyle bir yerdi ama IRC öyle mi herkes birbirinin arkasından konuşuyor lümpen beyinliler bunlar D I Ş L A Y I N .

Geri