Güzel yorumlariniz için çok tskler, ama kimse kusursuz değil-dir, ben ise çok kusurlu bir varlığım, sadece elimden ne geliyorsa bu halimle onu uygulamaya calisiyorum , kendini seven bir insan degilim, ve yasadigim icin yasiyorum , en önemlisi insanları sevebilmek için onlardan hep uzak kalirim, sadece izlerim genelde , sayılı insanlar beni tanır yakından onlar dışında beni tanıyanlar genelde dıştan görenlerdir, bi nebze iyi birşeyler yapmaya calisiyorum çapımca, yoksa bir insani kirnak 2 sn , ama bir gönül almak yardim etmek gerçekten beni iyi hissettiriyor ve bende uyguluyorum yaptığım bu, aslinda çoğu insanın yaptığı şeyleri bende uygulayabilirim , ama karakterim el vermiyor bazı şeylere, istesemde yapamiyorum bazı şeyleri, ne diyelim karekter meselesi, yapmacik olamiyorum, neysem oyum, sayılı sevdigim şeyler var onları yapmaya çalışırım, bazı insanlar yaptıklarıma yanlış diyor , cunki neymiş "iyilik melegi" diyorlar , aslında ben kendime hiç iyi biri demedim asıl doğamız da olanı uyguluyorum, iyilik karşılıklı yapılmaz, allah rızası için yardımcı oluyorsam benim yaptığım yanlış değil-dir, bana gore bunu yanlışa çevirenlerde sorun vardir , bunları uygulayarak güzel insanlar tanıdım ve hayatımdalar, bu bana yetiyor , tekrardan tskler güzel yorumlar için hayırlı IFC'ler