Goemon

Üye
Merhaba Saygıdeğer iRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları

mIRC Scripting Coder'lerinden Set (Aeg) Kimdir.
Hakkında Bildiklerinizi, Anılarınızı Bu Başlık Altından Yazabilirsiniz.

Evet siz Set (Aeg) Kimdir? " Sorusuna Ne Yanıt Verirdiniz?

OFSBilisim Hosting Firma Kurucusudur.

Not: Küfür/Hakaret ve Kişiyi Rencide Edecek Postlarda Cezai İşlem Uygulanacaktır.

Son düzenleme:

Goemon

Üye
Konuyu Açarak İlk Yorumuda Ben Yapmak İsterim Hayatımda Tanıdığım En Yardım Sever ve Yaptıklarını Unutan Bir İnsandır Hiç Bir Zaman Kendini Beğenmişliğini Görmedim O Kadar Çok Yardım Severki Kendisine Karşı Laf Söz Gibi Durumlarda O Kadar Rahat Olduğunu Gördüğümde Eden Bulur Demesiyle Kendisini Bana Kötü ve Yanlış Anlatanlara Karşı ve Ona Bakış Açımın Ne Kadar Yanlış Olduğunu Ozaman Anlamıştım Keşke İlk Yanına Uğruyacağım İnsanlardan Biri Olsaydı Ama Son Tanıdığım Oldu Öylede Kaldı Çünkü

ADAM GİBİ ADAM

ALLAH Ondan RAZI Olsun İNŞALLAH.

Kursad

Üye
Sinan yıllardır tanıdığım #Helper iken de beraber çalıştığım işini hakkıyla yapan Shell/hosting konusunda oldukça iddaalı bi firmanın sahibi.
Seviyoruz dostum seni

Pentagram

Üye
Seviliyorsun Set , her daim takdir ettigim insanlardan biri, ve yardim sever biri konu her ne olursa olsun elinden geldikce yardimci olur asla boş cevirmez.

Absent

Üye
Onu tanıyana kadar diğer hosting firmaları en iyisi diyordum ama gerek yardım severliği, gerek gecenin üçü sabahın beşi demeden verdiği hizmet ve gösterdiği ilgi ile bu sektörün en iyisi olarak gördüğüm kişi.

Goemon

Üye
Her Zaman Set ve OFSBilisim ile Birlikte fLayer ile de harika bir ekip olan hosting firmaları taktire şayandır.
elimde olsa yılın hosting firmasını onlara verrim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Set

Goemon

Üye
sUpErcAdI hoş geldin aynen Set Herzaman Coder'ler İçinde Gerekse İnsanlığı Gerekse Yardım Severliği İle Benim İçin Ailemden Farkı Yoktur.

Adamdır Candır.

Set

Üye
Güzel yorumlariniz için çok tskler, ama kimse kusursuz değil-dir, ben ise çok kusurlu bir varlığım, sadece elimden ne geliyorsa bu halimle onu uygulamaya calisiyorum , kendini seven bir insan degilim, ve yasadigim icin yasiyorum , en önemlisi insanları sevebilmek için onlardan hep uzak kalirim, sadece izlerim genelde , sayılı insanlar beni tanır yakından onlar dışında beni tanıyanlar genelde dıştan görenlerdir, bi nebze iyi birşeyler yapmaya calisiyorum çapımca, yoksa bir insani kirnak 2 sn , ama bir gönül almak yardim etmek gerçekten beni iyi hissettiriyor ve bende uyguluyorum yaptığım bu, aslinda çoğu insanın yaptığı şeyleri bende uygulayabilirim , ama karakterim el vermiyor bazı şeylere, istesemde yapamiyorum bazı şeyleri, ne diyelim karekter meselesi, yapmacik olamiyorum, neysem oyum, sayılı sevdigim şeyler var onları yapmaya çalışırım, bazı insanlar yaptıklarıma yanlış diyor , cunki neymiş "iyilik melegi" diyorlar , aslında ben kendime hiç iyi biri demedim asıl doğamız da olanı uyguluyorum, iyilik karşılıklı yapılmaz, allah rızası için yardımcı oluyorsam benim yaptığım yanlış değil-dir, bana gore bunu yanlışa çevirenlerde sorun vardir , bunları uygulayarak güzel insanlar tanıdım ve hayatımdalar, bu bana yetiyor , tekrardan tskler güzel yorumlar için hayırlı IFC'ler

Üst Alt