Sessizliğim Biraz Sence.....

Konu sahibi son olarak 2388 gün önce görüldü
309252_148444711986231_708199237_n.jpg

insanlar bazen çok acımasızdır yapamdığın şeyleri yüklemek koaly gelri masumiyetelr bir kendine ait sanarlar olsun

Bazen iftiralar atmak en kolayıdır işte o şunu yaprı diye ithamlar hazırdır .. İnsanı tanımak gerek be dostlar tanıyamadığınada anlayamadığınıda karalayacak erdemsizliği silip atmak gereklidir

Masumiyet sizlerin olsun bu Dünya için Allah yanımızda herbirimizin unutmamalı dostlar

Birgun birisi cikar gelir ve sen tum gidenlere sukredersin...

Bahçeli bir eviniz
ve kütüphaneniz varsa, herşeyiniz var demektir. . .

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Ve tabiki 'Sen' @AeQUiTaS :)

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]
[/FONT]
375829_643945318953960_1839334627_n.jpg
[/FONT]

"..çünkü beni sen en mahrem yerimden öptün Yani kalbimden."

Küçükken canım yandığında anneme koşardım.
Bilirdimki saçımı okşadığında canımın yanması geçerdi. Büyüdüm...
Artık ne sıkıntım ne derdim varsa onlardan beni yaratan Rabbime sığınıyorum.
Çünkü derdi verenin "O" olduğunu biliyorum.
Ve derdi verenin demanını da verceğini...
Rabbim şimdi sana koştum, canım çok yanıyor.
Yüreğime ferahlık ver.
Senden başka gidecek kapım yok...
Sevgin ve merhametinle yüreğime dokun...

Bazen Cengiz Han gibi olasım geliyor masumiyetleri korumak için masumiyetini yok etmek,savaşın bitmesi için kendini feda ederek savaşacak kimseyi bırakmamak,ve aç gözlülüğü,egoistliği,kibiri yok etmek istiyorum ta ki ölümün benimle konuşacağı güne dek...

ateş topları yağıyor kaleme ve ben o ateşte dans ediyorum kollarımı iki yana açıp bu şenliğin beni yok edişine şahit olmak istiyorum..

Hiçbir şey aslında elimizde değildir biz öyle olduğunu düşününce güçlü olduğumuzu sanarız sadece çünkü kabullenecek gücümüz asla yoktur...

loveyou2-640x316.png

egoları ile yükselen insanların dağlarında yerle bir olacağına emin olun derdim çünkü o zaman benliğinizi aramak için hiç olmanız gerekicek

Allah hidayet vermedikçe bizler hiçbir şey yapamayız...

Unutma! İçimi çürütürcesine seni sevdiğimi..

AeQUiTaS

Sana soylenecek tek bi soz var, dun oldugu gini bugun oldugu gibi yarin da olacagi gibi..

Seni seviyorum..

Geri