Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
insanlar bazen çok acımasızdır yapamdığın şeyleri yüklemek koaly gelri masumiyetelr bir kendine ait sanarlar olsun
Bazen iftiralar atmak en kolayıdır işte o şunu yaprı diye ithamlar hazırdır .. İnsanı tanımak gerek be dostlar tanıyamadığınada anlayamadığınıda karalayacak erdemsizliği silip atmak gereklidir
Masumiyet sizlerin olsun bu Dünya için Allah yanımızda herbirimizin unutmamalı dostlar
Küçükken canım yandığında anneme koşardım.
Bilirdimki saçımı okşadığında canımın yanması geçerdi. Büyüdüm...
Artık ne sıkıntım ne derdim varsa onlardan beni yaratan Rabbime sığınıyorum.
Çünkü derdi verenin "O" olduğunu biliyorum.
Ve derdi verenin demanını da verceğini...
Rabbim şimdi sana koştum, canım çok yanıyor.
Yüreğime ferahlık ver.
Senden başka gidecek kapım yok...
Sevgin ve merhametinle yüreğime dokun...
Bazen Cengiz Han gibi olasım geliyor masumiyetleri korumak için masumiyetini yok etmek,savaşın bitmesi için kendini feda ederek savaşacak kimseyi bırakmamak,ve aç gözlülüğü,egoistliği,kibiri yok etmek istiyorum ta ki ölümün benimle konuşacağı güne dek...