sessizce can vermesinler 🫤

• Kullanıcı RK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Pardon açılmamışti resimler bazen parklara bugday falan dökmekte lazim kuşlar için

Önüne dolma/sarma falan koymuşlar acıkınca yiyor zaten. 5 aile artan yemeğin tamamını veriyorlar alışık mama koysak önüne yemez. Mart itibariyle 11 yaşına girecek. Anne sibirya kurdu, baba golden kırma böyle bir şey çıktı.:D Mito ile tanışın. Bağlı çünkü yabancı görünce hunharca saldırıyor.

IMG_20260102_160526.jpg

Bu da Latte mama dışında yemek yemez.

IMG_20260102_161657.jpg

Ayrıca 5 kedim var. Ayrı ayrı fotoğraf çekemem ama pisi pisi diye çağırsam hepsi toplanır ahaha. Onlar mamadır ev yemeği ne olsa yiyorlar.:)

Oturduğum yerde çok fazla sokak hayvanı yok kedi köpek vs ama kuşlar için ekmek kırıntısı atıyorum terasa :(

Bir serçe olarak kimse su falan koymuyor yem koymuyor pencereye

😂🫣

Önüne dolma/sarma falan koymuşlar acıkınca yiyor zaten. 5 aile artan yemeğin tamamını veriyorlar alışık mama koysak önüne yemez. Mart itibariyle 11 yaşına girecek. Anne sibirya kurdu, baba golden kırma böyle bir şey çıktı.:D Mito ile tanışın. Bağlı çünkü yabancı görünce hunharca saldırıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 124258

Bu da Latte mama dışında yemek yemez.

Ekli dosyayı görüntüle 124259

Ayrıca 5 kedim var. Ayrı ayrı fotoğraf çekemem ama pisi pisi diye çağırsam hepsi toplanır ahaha. Onlar mamadır ev yemeği ne olsa yiyorlar.:)
Tebrik ediyorum gerçekten yesinler de önemli olan o bu soğuk havalarda
Oturduğum yerde çok fazla sokak hayvanı yok kedi köpek vs ama kuşlar için ekmek kırıntısı atıyorum terasa :(
Allah razı olsun elimizden ne geliyorsasa

Gönüllüler elinden geleni yapıyor, dilerim duyarlı insan sayısı artar.

geçen balkona su koydum
kuşlar içsin ya

wY4PG2.jpg

Bi önemli not da ben ekleyeyim.

Geri