Ses tonun güzel mi?

Konu sahibi son olarak 3976 gün önce görüldü

SES tonun güzelmi ?

• Kullanılan toplam oy
    90
radyo yayını yaparken duyanlar var, çok egzotik ve tropikal bir ses tonum varmış, ben sabaha kadar konuşsam dinleyecekler varmış.

kadınla konuşurken ben : merhaba hanımefendi, bu sabah ne kadar şık görünüyorsunuz. gül parmaklı şafak tanrıçası bile sizin yanınızda sönük kalır.
erkekle konuşurken ben : la gardaş la bebe ne diyon olm. surdan iki çay söyle de içek.

Yaaa sen nerdeydin yoktun ya kaç gündür Fındığım Kurdum

Güzel değil ya, S'leri söyleyemiyorum. Peltegim:(((

Ya benim sesimi nasil desem? Biraz daha annemin karninda duraymisim Ahmet Kaya olacakmisim ama iste duramamisim. Melodram’in sesi cok guzel, hepinizi kandirip dolarlarinizi yer. Enchanting senin sesinin guzel oldugunu nereden cikardin pardon?

Ya benim sesimi nasil desem? Biraz daha annemin karninda duraymisim Ahmet Kaya olacakmisim ama iste duramamisim. Melodram’in sesi cok guzel, hepinizi kandirip dolarlarinizi yer. Enchanting senin sesinin guzel oldugunu nereden cikardin pardon?

juju uğruna gençliğimi talan ederken hiç öyle söylemiyordun? hunharca kahkaha atıyordun ne değişti?

İnsan kendi sesini başkalarının duyduğu gibi duyamazmış zaten o yüzden bırakın da başkaları sizin sesinizi övsün..

Bilmiyorum.
Bana göre güzel

siLex sesli mesaj gönderme eklentisi yükleyelim mi beyefendi, bir ses göndereyim de ortalık yıkılsın.

Geri