Ses tonu kötü olan kız

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
çok nadir bulunur sanırım

bide şöyle derlerya ses tonu kötüyse yüzü güzeldir .s veya ses tonu güzelse kendisi çirkindir
pek inanmiyorum bu masala.

Öff bir de seks donu kötü olan kız vardır bildiniz mi? Ay bej rengi giyer gelir utanmadan kız en son rahmetli babaannem giyordu bej don. Ne kadar estetik yoksunu bu millet ya.​

Hadi ama kizlar ses tonunuza nazar degmesin diye kötü ayağı yapmayın bize :/ ahhsha D:

sade sen yapma bari senin ses tonun bence guzeldir yaw hahaha

Daha önce analiz yaptığımız konu hala aktif arkadaşlar :) gizlilik ilkeleri çerçevesinde sizler de ses tonu analizi yaptırabilirsiniz.

Ses tonu çirkin olan kiz güzeldir.çünkü onda keşfedilmemiş cevherler saklıdır.

kızlar ne kadar tonlu acaba
insan merak ediyor

Ses tonundan ziyade uslubu ve sözlerinin içeriği daha önemli olmalı.Harika bir ses tonu olan fakat sözlerinin içeriği gıcırtılı birini ne kadar dinleyebilirsiniz ki? Bu olsa olsa gürültü olurdu.

Haklısınız dilasa hanım ama iste napicaksin hayat... herkesin bi zaafi var.

abi salonda bi kız vardı, sarışın. bi squat yapıyor ben giremem herhalde o ağırlıklara.
resmen affet ya. biraz stalktan sonra doktor olduğunu öğrendim. yine bi keresinde çalışıyorum, arkamdan bi ses geldi yani böyle affedersiniz de bi travesti gibin bisey sesi. bi döndüm, dönmez olaydım. bu kız. Bu vücuttan, böyle bi güzellikten böyle bi sesi niye çıkartıyorsun Allahım diye isyan edesim geldi o an :/

bu ileti tost makinemden tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri