Seri katil ile özçekim yapan polis

Konu sahibi son olarak 2269 gün önce görüldü
hangi amaçla yaptı bunu bilemeyeceğim ama açığa alınmış.

Sosyal medyada prim yapmak amaçlı olan egoist biridir..Bir katil zanlısıyla fotoğraf çekinmekde nedir ?

ruh hastası bi insanı polis yaparsanız böyle tatsız olaylar için de zemin hazırlamış olursunuz.

Bu kösele ayakkabısı ve şapkasıyla kenarda duran tek amcam ..
Şu fotoğrafta da ilk yaş günüm den .. O bardakları annem onlarca yıl kullandı, şimdi de vitrinde saklıyor ..
Bu da seri katil ..

aa pardon öyle bir insan olması olası değil değil mi ..

Toplumca canileri ne kadar kaniksamissak artik,birlikte poz verir hale gelmisiz. Uzucu.

Arkadaş goygoylarında, dost muhabbetlerinde yahut emekli olduklarında ''ben de oradaydım'' diyerek, kanıt gösterecekler eşe, dosta, çocuğa, toruna... İnsan davranışı işte; beni hiç şaşırtmadı.

Aynı psikolojide olmasa da benzer bir ruh hali.Tebrik edecek,hatta özendirecek,gülümsetecek kadar etkili bir öz çekim.

Yaptığı fotoğrafçılık oyunundan sonra açığa alınacağından haberi bile yoktur. Bir anlık heyecanla refleks yapmış çekmiş, ben ne yapıyorum diye düşünmemiştir işte bu kadar duygularıyla hareket eden ve mantıktan yoksun insanlarla yaşıyoruz.

Ve bu şahısın işi bir de polis.

Sadece 1 tane polis degil bunu yapan. Ayrica bunu yapan butun polisler aciga alindi. Sorusturma baslatildi.

Sığır her yerde sığırdır.. Bazen doktor önlüğüyle bazen imam cübbesiyle bazende polis üniformasıyla görürüz onları .. Öldürülen kurbanların aileleri akıllarına bile gelmemiş selfie çekilen sığırların.. Varsa yoksa hava atmanın kahrolası cazibesine meze yapmışlar ruhlarını .. Meslekten men edilirlerse diğerleri içinde örnek bir yaptırım uygulanmış olur ..

Polis değil polisler.
Neyin kafası bilmiyorum biride tebrik ediyor 3 yıl kaçabildiği için.(:

Kendi canından birini öldürmüş olsaydı böyle davranır mıydı acaba bencillik ne kötü şey

dönerci kedi

Güveneceğimiz dağlara karların yağması.
Vatana hizmetin değil,insana ihanetin popülerliğinden faydalanacak kadar acizleşen insan örneği.

Trabzonspor maçında hakeme saldıran çocuğun kahraman ilan edilip salıverildiği ülkede seri katille özçekim çok mu? Hiç değil.

Geri