Serdar Ortaç: Büyük hata yaptım

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
“Kumarda ne kadar para kaybettin?” sorusuna cevap veren Serdar Ortaç: “Rakam veremem ama 10-15 tane evim gitti. Ali Samiyen Stadı’nın yanında gökdelen vardı o gitti.

Büyük hata yaptım. Sağlığım gitti, o geri gelsin.” (Serbest Vuruş - YouTube Kanalı)

Kumar batağına saplanan herkese ders olmalı çünkü başlayan da hiçbir zaman kaybedeceğim diye düşünmüyor ancak bağımlılık yarattığı için yakayı bir türlü kurtaramıyor.

Ayni hikâye anladık tamam geriye gitsen yine aynısını yaparsin birakman gereken zamanda bırakman bir örnek olmuyor hayatın bitti.

Son düzenleme:
niye belli aralıklarla serdar ortaç'ın battığı, pişman olduğu, salaklıklarının haberi çıkıyor... biz zaten buna inandık, bizi bi daha ikna etmene gerek yok, git iki şarkı yap sat da toparla kendini o zaman ne diyelim yani... bugün ifot'a gelen tüm soldan soldanlar bana gelmiş belli ki.

Ciddi bir bağımlılık, etrafımda sanal kumara bağımlı bazı insanlar görüyorum. Telefndan başını kaldıramıyorlar.

niye belli aralıklarla serdar ortaç'ın battığı, pişman olduğu, salaklıklarının haberi çıkıyor... biz zaten buna inandık, bizi bi daha ikna etmene gerek yok, git iki şarkı yap sat da toparla kendini o zaman ne diyelim yani... bugün ifot'a gelen tüm soldan soldanlar bana gelmiş belli ki.
Gündeme gelecek başka bir meziyeti kalmadı çünkü varı yoğu pişmanlığı
Ema bize ne :)

Gündeme gelecek başka bir meziyeti kalmadı çünkü varı yoğu pişmanlığı
Ema bize ne :)
serdar ortaç şarkısı yapmak zor değil, başarabilir ama tiktok'ta ağlamak daha kolay artık...
''kimse sana beni borca sok da boşan git demiyor çikikçikçiki
allahtan şarkılarım var da gtümü kurtarıyor
yoksa bi kumara düşerdim bi de borca girerdim
benden akıllı ms'im var da nefsimi durduruyor''

saniyeler sürdü....
bilgi: ms hastalığının adı...

serdar ortaç şarkısı yapmak zor değil, başarabilir ama tiktok'ta ağlamak daha kolay artık...
''kimse sana beni borca sok da boşan git demiyor çikikçikçiki
allahtan şarkılarım var da gtümü kurtarıyor
yoksa bi kumara düşerdim bi de borca girerdim
benden akıllı ms'im var da nefsimi durduruyor''

saniyeler sürdü....
bilgi: ms hastalığının adı...
Halk dilinde emes lütfen okunaklı yaz herkesin IQ yetmeye bilir
tövbe yarebbim hastalığa değil melo’ya gülüyorum sen zaten biliyorsun da bilmeyenler için açıklık getirdim kjkjkj

beni günaha sokmayın, şurada sanat icra ettim ve gidiyorum... herkes okur sen merak etme, cin gibi halkımız...
şarkım güzel olmuş ama @yoSun onaylamalı bi de, o da serdar gurusu...

beni günaha sokmayın, şurada sanat icra ettim ve gidiyorum... herkes okur sen merak etme, cin gibi halkımız...
şarkım güzel olmuş ama @yoSun onaylamalı bi de, o da serdar gurusu...
Akşama canlı dinleyip karar vermek istiyorum:D

Geri