Seni sevenmi,yoksa senin sevdiğinmi?

Konu sahibi son olarak 3027 gün önce görüldü
Seni sevenmi,yoksa senin sevdiğinmi?

Beni seveni tercih ederdim.Çünkü o seni sen oldugun için kabul etmiş birisidir.Benim sevdiğim onun + ve - lerini kabul ettiğim.

bence benim sevdiğim karsımdaki beni seviyor diye hoslanmadım yada biseler hizzetmediğim biri ile hayat zor be kardesim:(

Bazen sizi sevenle olmak daha iyi geliyor insana.

Beni seveni tercih ederdim,kimse seven değer veren birine hayır demek istemez.

'Seven' sadece anlık mutluluklar getirir, kendini iyi hissetmene yardımcı olur. 'Sevdiğim' se benim seçtiğimdir, esas mutluluk onunladır.

Ben sevilmem severim gibi kromsu bişi yazmayım ama durum bu yani :honk:

Hissettirdiklerimden ziyade hissettiklerim önemlidir. Belki de bencilliğimden kaynaklı bir durum. Ama ben sevmek isterim. Bugüne kadar olduğu gibi.

Seni seven seni mutlu eder; senin sevdiğin ise süründürür. Gel gör ki kalp hep acı çektirene koşar. İnsana seven değil süründüren yarar.

bencil duygularima kole aramak beni tatmin etmez. mumkunse ben seveyim

Yanlış kişileri sevdiğim için:) beni seven tercih ettim. Ama gerçekten seven. Saygılı olan, değer veren. Böylesine de kayıtsız kalamıyorsun zaten seninde sevesin geliyor :)
Bu zamana kadar çokca değer verdim ama değer görmedim, bu yüzden beni seven.

Sevgi bitebilen bi duygu olduğuna göre seni seveni tercih etmek daha mantıklı olur yani demek istediğim en azından saygısı olur ve ilişkiyi ayakta tutan tek faktör bi zaman sonra...

böyle bi durumda "benim sevdiğim" demek geliyo içimden ama o beni sevmiyosa hiç birlikte olmayalım daha iyi. zaten kürk mantolu madonna'da da en çok raif efendi'nin karısına üzülmüştüm. :(

Belki ikisi bi arada olur...

Benim sevdiğim... Çünkü insanlar tuhaf, bir neden bile yokken birden soğuyabiliyorlar, işin garantisi hiçbir zaman yoktur. Lakin ben sever isem bu uzun vadeli olur, yanlışlarına rağmen kabullenebiliyorum çünkü.

Benim sevdigim , sevmediginle gecmez omur zman saatler , Allah korusun ...

ikiside kalsın. bana bi mercedes verin yeter (:

Ben sevmeden kimseyle ne beraberlik nede evlilik düşünebilirim..bu durumda benim sevdiğim.

Geri