Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlış kişileri sevdiğim için beni seven tercih ettim. Ama gerçekten seven. Saygılı olan, değer veren. Böylesine de kayıtsız kalamıyorsun zaten seninde sevesin geliyor
Bu zamana kadar çokca değer verdim ama değer görmedim, bu yüzden beni seven.
Sevgi bitebilen bi duygu olduğuna göre seni seveni tercih etmek daha mantıklı olur yani demek istediğim en azından saygısı olur ve ilişkiyi ayakta tutan tek faktör bi zaman sonra...
böyle bi durumda "benim sevdiğim" demek geliyo içimden ama o beni sevmiyosa hiç birlikte olmayalım daha iyi. zaten kürk mantolu madonna'da da en çok raif efendi'nin karısına üzülmüştüm.
Benim sevdiğim... Çünkü insanlar tuhaf, bir neden bile yokken birden soğuyabiliyorlar, işin garantisi hiçbir zaman yoktur. Lakin ben sever isem bu uzun vadeli olur, yanlışlarına rağmen kabullenebiliyorum çünkü.