Seni Neden Sevdim REİS???

Konu sahibi son olarak 4165 gün önce görüldü
Beğenmediğin konuya yorum yazma gibi bir kural yok.Her neyse futbol takımı tutar gibi holiganlaşan kişilerle sığ bir tartışmada yer almaktansa susmayı tercih ederim.Varın siz hükümranlığınızı sürdürmeye devam edin.

futbol takımı tutar gibi parti tutmak:D son zamanların en gözde sözü:D eğer holiganlaşmış olsaydık biz çoktan sokağa dökülmüştük, bu bir:D ikincisi çok şükür ki bizim en azından tuttuğumuz bir parti var:D tuttuğumuz partiyi destekliyoruz yani;) anlatabiliyo muyum:D a partisini tutupta şurda b partisine orda c partisini desteklemiyoruz:D neysek oyuz yani:D bu arada ben bu konuyu tartışmak için açmadım:D sevdiğim bir ADAM için birşeyler paylaştım neden herşeyi tartışmaya çevirmeye çalışıyorsun ki:D bak ne güzel herkesle güzel güzel karşılıklı cevaplaşıyoruz:D bu tartışmanın sığ olduğunu düşünüyosan, bencede uzak dur ki sığlaşmasın:D varalım biz hükümranlığımızı sürelim madem:D

futbol takımı tutar gibi parti tutmak:D son zamanların en gözde sözü:D eğer holiganlaşmış olsaydık biz çoktan sokağa dökülmüştük, bu bir:D ikincisi çok şükür ki bizim en azından tuttuğumuz bir parti var:D tuttuğumuz partiyi destekliyoruz yani;) anlatabiliyo muyum:D a partisini tutupta şurda b partisine orda c partisini desteklemiyoruz:D neysek oyuz yani:D bu arada ben bu konuyu tartışmak için açmadım:D sevdiğim bir ADAM için birşeyler paylaştım neden herşeyi tartışmaya çevirmeye çalışıyorsun ki:D bak ne güzel herkesle güzel güzel karşılıklı cevaplaşıyoruz:D bu tartışmanın sığ olduğunu düşünüyosan, bencede uzak dur ki sığlaşmasın:D varalım biz hükümranlığımızı sürelim madem:D

Bu konuda ne kadar ciddi olduğun yazım şeklinden dahi belli zaten.

nokta yerine gülücük koymamdan dolayı mı ciddi değilim:D napim Türk Dil Kurumun'da çalışmadım ki:D bi de noktanın nereye konulduğunu mu bilicem:D üstelik ciddi olmayanlara karşı ciddi olamıyorum ne yazık ki:D

Ciddiyetin eksi 90 a indiğin an bu an olsa gerek.Böyle insanlar olursa bu ulkede afedersin faşizm de gelir, dikdatör devride gelir. Yaşamlara da müdahale gelir. dini savunurlar, Allahdan imandan bahsederler yaradani severiz yaradandan ötürü derler, kendisine elestiri yapmış bir imamı dindar muhafazakar bir insanı bile harcıyacak kadar zihniyetsizleşmişler.. Ne diyim toprağım.

Bebeyle bebe olmayın beyler .. Tayyip'e olan aşkını ilan etmiş işte .. Herkesin tercihi kendine :)

nokta yerine gülücük koymamdan dolayı mı ciddi değilim:D napim Türk Dil Kurumun'da çalışmadım ki:D bi de noktanın nereye konulduğunu mu bilicem:D üstelik ciddi olmayanlara karşı ciddi olamıyorum ne yazık ki:D

Bunun için Türk Dil Kurumu'nda çalışmış olmak gerekmez. Lise mezunu olmak dahi yeter.
Kaldı ki mühendissin.
Neyse. Sen haklısın. Ciddiye alınmak için ciddi olmak gerekir. Sana iyi günler dilerim ve rica ediyorum bu mesajıma cevap yazma. Hatalı olan benim.

rica ettiğin için alıntı yapmadan, cevap yazıyorum. evet bencede bazı şeyler için Türk Dil Kurumun'da çalışmak gerekmez. bence de lise mezunu olmak gerekir. aklıma birşey geldi ya, biri vardı kim olduğunu hatırlamıyorum ama, AK Parti nin mitingin de amansızca çığlık atan bi teyze için şey demişti ben o kadar okuyayım didineyim çalışayım sonra oyum bununla eşit olsun yok böyle birşey ya demişti. gel gör ki tıpkı dediğin gibi daha lise mezunu bile olamamış garibim. hee lise mezunu olmayanlara laf ettiğim yok muhakkak. ben kimsenin eğitimiyle dalga geçicek bir karaktersizliği yapacak değilim yani. fakat öyle övündükten sonra bazı muhabbetler dönmeyeydi iyiydi işte. neyse. evet tıpkı dediğin gibi ciddiye alınmak için ciddi olmak gerek;) sana da iyi günler.

tayyip ALLAHA inanır ama guvenmez

iyi madem bizim diyemediklerimizi sende, yapamadıklarımızı sen yap kardeş :)

Konuyu ikili polemiğe çevirmeye devam ederseniz kilitlemek zorunda kalacağım.

ya bence de bu nedir abi, SEVGİMİZİ anlatalım dedik, mevlana şems gibi olay oldu ya:D yardım et Mueddeb :D

Geri