-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başladıktan sonra estetiğin sonu yok ve devam etmek zorunda kalıyorlar.Japon balığı gibi ahahah
Bu j bin hali ne allasen ya
Para da olunca şuramı da buramı da derken haklısın sanırımBaşladıktan sonra estetiğin sonu yok ve devam etmek zorunda kalıyorlar.
Botoks yaptırmaya başlarsan, bir süre sonra etkisi azalınca, kırışıklık ve sarkma oranı artıyor ve yenilemek zorunda kalıyorsun. Estetik için de birkaç yıl sonra yeni ameliyatlar gerekecektir. Ajda Pekkan, Seda Sayan gibi sürekli yenilemek zorunda kalacakları için çoğu ünlü isim bu işe hiç bulaşmıyor.Para da olunca şuramı da buramı da derken haklısın sanırım
Mahallede 28 yaşında ki kız sürekli yaptırıyor istersen dur artık dediğimde bağımlılık yaptı bırakamıyorum diyor SjsksjsBotoks yaptırmaya başlarsan, bir süre sonra etkisi azalınca, kırışıklık ve sarkma oranı artıyor ve yenilemek zorunda kalıyorsun. Estetik için de birkaç yıl sonra yeni ameliyatlar gerekecektir. Ajda Pekkan, Seda Sayan gibi sürekli yenilemek zorunda kalacakları için çoğu ünlü isim bu işe hiç bulaşmıyor.
O görüntüyü korumaya çalışırken aslında yaş ilerledikçe çok daha kötüleşeceğini hesaba katmıyorlar.Mahallede 28 yaşında ki kız sürekli yaptırıyor istersen dur artık dediğimde bağımlılık yaptı bırakamıyorum diyor Sjsksjs
28 çok erken bir yaş değil mi botoks için ?O görüntüyü korumaya çalışırken aslında yaş ilerledikçe çok daha kötüleşeceğini hesaba katmıyorlar.
Erken yaşta kırışıklık başlamış olabilir ancak sonuçta 6 ayda bir yenilemek zorunda kalacağı için ileri yaşlarda çok sıkıntı yaşayacaktır.28 çok erken bir yaş değil mi botoks için ?
Tıpki senin gibi khkhkhjgfarklı bir boyutta yaşıyor
pöfss
gayet standart bir boyuttayım : PTıpki senin gibi khkhkhjg
Hamdi Alkan'ın eski eşi ve Okan Bayülgen'in eski programında da görev almıştı.Magazin içeriklerine koydukları X kimdir, X kaç yaşında, X niye ünlü oldu gibi sorulara sinir oluyordum ve basit bir seo taktiği sanıyordum. Değilmiş, harbi kim bu?