Selen Görgüzel, estetik ameliyat oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şarkıcı, yüz ve boynunu gerdirip göz kapaklarındaki fazla deriyi aldırdı.

Morarmış sargılı yüzünü Instagram hesabından paylaşan ünlü isim "Çok gergin olduğum doğrudur" notunu ekledi.

Kaynak

1711431451779-sgrg.png
1711431449682-sgrg-1.png

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Japon balığı gibi ahahah

Bu Jnin hali ne allasen ya

Para da olunca şuramı da buramı da derken haklısın sanırım
Botoks yaptırmaya başlarsan, bir süre sonra etkisi azalınca, kırışıklık ve sarkma oranı artıyor ve yenilemek zorunda kalıyorsun. Estetik için de birkaç yıl sonra yeni ameliyatlar gerekecektir. Ajda Pekkan, Seda Sayan gibi sürekli yenilemek zorunda kalacakları için çoğu ünlü isim bu işe hiç bulaşmıyor.

• Beğen
Botoks yaptırmaya başlarsan, bir süre sonra etkisi azalınca, kırışıklık ve sarkma oranı artıyor ve yenilemek zorunda kalıyorsun. Estetik için de birkaç yıl sonra yeni ameliyatlar gerekecektir. Ajda Pekkan, Seda Sayan gibi sürekli yenilemek zorunda kalacakları için çoğu ünlü isim bu işe hiç bulaşmıyor.
Mahallede 28 yaşında ki kız sürekli yaptırıyor istersen dur artık dediğimde bağımlılık yaptı bırakamıyorum diyor Sjsksjs

Mahallede 28 yaşında ki kız sürekli yaptırıyor istersen dur artık dediğimde bağımlılık yaptı bırakamıyorum diyor Sjsksjs
O görüntüyü korumaya çalışırken aslında yaş ilerledikçe çok daha kötüleşeceğini hesaba katmıyorlar.

• Alkış
Yorum yazmamış mıydım ya ben bıraya yanlış mı hatırlıyorum

28 çok erken bir yaş değil mi botoks için ?
Erken yaşta kırışıklık başlamış olabilir ancak sonuçta 6 ayda bir yenilemek zorunda kalacağı için ileri yaşlarda çok sıkıntı yaşayacaktır.

• Beğen
Bu kadinin yuzune yaptigi islemleri,Maya halki iskence olarak yapiyordu.Hadi yuzunu gerdirdin ve estetik durusu sagladin.Peki hakikati nasil manipule edeceksin?

Ay bu ne ya. Karşıma çıksa korkudan adımı unuturum. Güzelleşcem derken ne hale geliyorlar bi doğal yaşlansanız nolur.

Magazin içeriklerine koydukları X kimdir, X kaç yaşında, X niye ünlü oldu gibi sorulara sinir oluyordum ve basit bir seo taktiği sanıyordum. Değilmiş, harbi kim bu?

Aman yarabbiiimmm....kendilerini gerim gerim geriyolar....ay ilerle moda filan olmaz inş biz de yapmayız böyle delilikler

Magazin içeriklerine koydukları X kimdir, X kaç yaşında, X niye ünlü oldu gibi sorulara sinir oluyordum ve basit bir seo taktiği sanıyordum. Değilmiş, harbi kim bu?
Hamdi Alkan'ın eski eşi ve Okan Bayülgen'in eski programında da görev almıştı.

Geri