Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tuhaf geliyor olmalı sana da bu uzaklık
Ne ben kendim gibiyim ne sen eskisi gibi
ikimiz de yürekler için bir tuzaktık
Ne sen özgür gibisin ne ben esir gibi
Senin burada olman lazım benim halim hiç iyi değil Gönlümün sesini duyman lazım sonra yine git önemli değil
Gerçekten seven bir insan, her şekilde sevdiğinin yanında kalır. Onun ağzına sıçar, belki onun hayatını mahveder ama onu bırakmaz. Bırakamaz.
Gitmek korkakların işidir, sevmeyenlerin işi. Seven insan korkmaz. Özlese de, en fazla 10 gün dayanabilir. 11. gün geldiğinde mesaj atmadan duramaz.
Konuşmadan yapamaz. Çünkü gerçekten seven insan kendini sevdiği kişiden başka birinin yanına yakıştıramaz. Başkasının yanında midesi bulanır, elleri üşür. Birini “gerçekten” seven biri, kendini sevdiği kişiden başka kimseyle düşünemez.
Bu yüzden; Gerçekten seven, sevdiği kişiyi yalnız bırakmaz, korur, kollar, başkasının olmasına izin vermez.
Gerçekten seven, napar eder eğer biten bir şeyler varsa, o şeyleri “yeniden” aşmayı bilir ve yine beraber olmanın bir yolunu bulur.
Gerçekten seven, unutmak değil, hatırlamak ister.
Gerçekten seven, başkalarının ne dediğini düşünmez, kendi iç sesini dinler, ona göre hareket eder.
Gerçekten seven, gitmek nedir bilmez. Eğer giderse, gidişinin bir gelişi olacağını bilir.
Gerçekten seven, sevdiği için içer, unutmak için değil.
Şimdi iyi düşün; Gerçekten sevdin mi?