Şehit ailelerini unutmadılar

Konu sahibi son olarak 2621 gün önce görüldü
Şehit ailelerini unutmadılar

sehit_ailelerini_unutmadilar13560963390_h967738.jpg

Emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Yeşil Vadi Arsa Ofisi, İnşaat ve Küçükçekmece İlçesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Armoni Park Outlet Center ortaklaşa şehit aileleri yararına Güler Duman ve Musa Eroğlu konseri düzeledi.

Sefaköy Armoni Park'ta Şehit Aileleri Yardımlaşma, Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği adına düzenlenen Konserin tüm geliri şehit ailelerine bağışlandı.

Yeşil vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Rafet ORHAN yaptığı konuşmada şehit ailelerinin ve gazilerin kutsal birer emanet olduklarını belirterek “Devletimiz ve Milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Vatandaşımızın güvenliği, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Sefaköy Armoni Park Outlet Center Müdürü Fetih Başuslu; Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. Bizler de emanetimize en iyi şekilde sahip çıkmaya çalışacağız. Sizlerin dertleri ve sorunları benim için çok önemli. Siz Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin sorunları benim için en hassas olduğum konular arasındadır. Bunun bilinmesini isterim. dedi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güner, Yeşil Vadi Arsa Ofisi yönetim kurulu Başkanı Rafet Orhan ve Sefa köy Armoni Park Müdürü Fetih Baş uslu konserde sahne alan Türk Halk müziğinin usta sanatçıların Güler Duman ve Musa Eroğlu katkılarından dolayı günün ansına plaket verdi. Yaklaşık 3 saat süren konserde Güler Duman ve Musa Eroğlu bir birinden güzel ürkülerini söyleyerek davetlilere duygusal saatler yaşattılar...

Geri