Şehirler arası dinlenme tesisleri

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Ayrıca +9 foşş sesi eşliğinde fırçalı köpüklü yıkamalı uyandırma itemi bulunur.

sıcaktan helva gibi olmuş halde dışarı bir çıkarsın zaten yeni uyanmışındır saat gece 4tür sibirya soğuğu dünyanı başına yıkar eğer otobüsten inip donmadan tesise girebilirsen ne mutlu

Tek kelimeyle berbattır

zor bela uyumuşken mecburen kalkmak zorunda olduğumuz o itici yerler , genelde gün gecedir ve pistir.

Bi' 7-8 yıla yaklaşıyorum sanırım bunu yaşamayalı. Çok severim o saçma atmosferi neden bilmiyorum. Belki de özlemdir çokça. Gözlemeleri ve hediyelik eşyaları çok güzel oluyor(du).

Yolculuk çok uzun değilse yemek yememeyi tercih ederim. Çay, sigara molası iyi gelir

konyayi gordum..guzeldi.. camiler etrafda..lokumcular ev esyalari :p.. dinlenme yeri buyuktu

evet 3 kisi 3 cay 3 tosta 30tl verdik.olsun deger :p

Tuvaletlerine burundan nefes almadan girip çıktığım için,yorgunluğun verdiği sinirle fazlasıyla gergin olduğum için ve otobüsün o lanet kokusundan bir süre uzak kalabildiğim için o tesisler çok anlamlıdır(!)

havaalanından sonra fahiş fiyatların konuştuğu yer.
haddi hesabı olmayan kar'a sahipler.

benim icin en akılda kalanı hak dinlenme tesisidir. kimi zaman sevincli kimi zaman hüzünlü anıma eşlik eder. önümüzdeki bir kaç yıl daha eşlik edecek gibi...

fahiş fiyatlarla kazıklama politikasının başrol yerlerinden.

Özel otomla seyahat ederken mecbur kalmadıkça asla girmediğim, namaz ve wc ihtiyaçları giderme yeri. Kamyonlar için olanları tavsiye olunur.

Adalya ya da Kolaylı dinlenme tesisi... Nereye gidersem gideyim bu ikisinden birine mutlak uğranıyordu.s
Tuvaletlerine burnumu tıkamadan giremediğim çok acıkmadığım sürece bir şeyler almadığım yerlerdi.

Geri