Seçimi Kılıçdaroğlu Kazanacak...

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
@Anna Karenina hayırlısı olsun ve muhteşem çizimin Kılıçdaroğlu'na şans getirsin. :emoji_revolving_hearts:

dd821354-313a-4cb2-a229-62283e7f8bb5-jpeg.76104

kılıçdaroğlu’na mektubum…
kılıçdaroğlu ilk başkan seçildiğinde bir kursa gidiyorduk. kursumuzun aşırı cehapeli teyzeler tarafından yönetilmesi sebebiyle de “haydı kızlar chp ilçe başkanlığına” kampanyası başlatılmıştı… eğlence olur diye gidelim demiştik, yine çok çılgınız. gittik, milletvekilleri falan var el sıkışıyoruz, onuncu yıl marşıyla istiklal marşını karıştırmamak için dua ediyoruz. sonra alana gidilecek diye kaldırdılar bizi, bi tane bücür bir şey geldi bizi sıraya sokuyor, hiç sevmem kısa boylu ve her şeyi yapacağına inanan erkekleri. neyse sıraya girdik bir şekilde, düdük veriliyor, bayrak falan. aşırı bir coşku var. chp ilçe başkanlığından meydana giden yolda da tkp’nin sığınağı var… ulan işalla görmezler falan diyorum. sonuçta bir karizmam var… bir yandan da şuncacık insan nasıl sıraya giremedi diye isyan ediyorum, işte cehape zihniyeti, işte organizasyonsuzluk falan derken kılışdar’a ulaştık. yanımdaki arkadaşın kara sevdalı olduğu dönem. ben bi anda halay başlayınca chp gençlik kollarından bir çocukla halay çekerek kalabalıklara karıştım… uzay boşluğuna koşmak gibiydi o kalabalıkları yararak halay çekmek. döndüğümde “bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına” çalıyor diye arkadaş kursta aşık olduğu çocuğu hatırlayıp ağlıyordu shshj. o gün bunlardan bir şey olmayacak hissi gelmişti sırf arkadaşım ağlıyor diye ama kılışdar’ın nur yüzüne de inanmıştım… işte o yıldan bu yıla kendisine ilk defa bu kadar inanıyorum. partici değilimdir, adamcı değilimdir, milletvekili seçiminde de oyumu alamazlar ama ben bu adama bu sefer inanıyorum. başka şansımız olmaması da etkilidir belki, o da muhalefetlerin ayıbı olsun. kalbim kendisiyledir… atatürk ve erden timur’dan sonra kısa boyuyla biri bir şey yapacaksa o da kılıçdaroğlu’dur… yürüyedur… uzay boşluğunda halay çekeceğimiz günlere. amin…

Çünkü Cenab-ı Hakk: "Allah'ın rahmetinden ancak kafirler ümit keser." (Yusuf, 12/87) buyurmuştur. Dolayısıyla korkaklık Müslümana yakışmadığı gibi hiç bir kınayıcının kınamasından, İslâm'a karşı olan insanlardan korkmamak, yalnız ve yalnız Allah'tan korkmak gerekmektedir.

Kafirliğin hayırlı olsun Anna.

Çünkü Cenab-ı Hakk: "Allah'ın rahmetinden ancak kafirler ümit keser." (Yusuf, 12/87) buyurmuştur. Dolayısıyla korkaklık Müslümana yakışmadığı gibi hiç bir kınayıcının kınamasından, İslâm'a karşı olan insanlardan korkmamak, yalnız ve yalnız Allah'tan korkmak gerekmektedir.

Kafirliğin hayırlı olsun Anna.
Tübe etsem?

Muhabbetin nereye varacağını merak ettiğim için "etmedim" dicem... bakalım bakara suresinin kacıncı ayetiyle geleceksin.. bekliyom...
Buna göre bir tövbenin makbul olabilmesi için; işlenen günahı terk etmek, günah işlediğine pişman olmak, günahı bir daha işlememeye azmedip söz vermek, eğer işlenen günah kul haklarıyla ilgili ise, bu durumda, hak sahibi ile helalleşmek, Allah'tan af dilemek gerekir.

Yani @Lefty 'i üzüp K.K aday olmasın demen gerek.

Buna göre bir tövbenin makbul olabilmesi için; işlenen günahı terk etmek, günah işlediğine pişman olmak, günahı bir daha işlememeye azmedip söz vermek, eğer işlenen günah kul haklarıyla ilgili ise, bu durumda, hak sahibi ile helalleşmek, Allah'tan af dilemek gerekir.

Yani @Lefty 'i üzüp K.K aday olmasın demen gerek.
Diyemedim.. daha fazla acı gerceklerle gelme....

Bu ülkede insanın hiçbir değeri yok emara hanımın kedileri köpekleri kadar insana değer verilmiyor. Ülkenin 10'da biri yıkıldı. Siyasetciler neyle uğraşıyor

Yazacak birşey bulamadim random atmaktan başka.
sofujfikfriyatsjflxgjwuedjduhejsjsjddhhdhdhdnddndj

Yapmayın böyle şeyler.

Balkon konuşmasında görüşmek üzere.

bana da bu sefer kazanacak gibi geliyor, gerçi şu an bunu düşünemem papalık statumü korumam lazım, alttan alttan bana diş bileyen bazı kardinaller var

Avanaklar sizin oyunuz kimi işlediğiniz önemli değil . Sermaye kimi istiyor o önemli .siz kimsiniz don kişotlar

Daha kanal istanbul yapılacak .Sermaye babaları bunu istiyor .reis yapmazsa kemal reis yapar

Avanaklar sizin oyunuz kimi işlediğiniz önemli değil . Sermaye kimi istiyor o önemli .siz kimsiniz don kişotlar
@Manisa pomak biraz daha az komplo teorisi üreten kaynak okursan, hayatı da daha gerçekçi ve koşullara göre yorumlarsın.
İnsanları tek bir kaynak tarafından yöneliten robot gibi gösterip insan iradesini sürekli hiçe saymaya çalışıyorsun.
Senin dediğin gibi olsaydı hayatı yaşamanın da bir anlamı kalmazdı.
Sermaye falan filan şu aşamada önem arz etmiyor.

Geri