Sarı saç olgun gösterir mi?

• Kullanıcı Alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 2269 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gosterirrrrr kesinlikle :)

Makyajsız yüzü solgun gösteriyor kişiye göre daha olgun gösterebilir.

Toplanın kızlar size kahverengi nin tonlarında deneyip en son sarı ya yakın kumral saçımi nasıl sarı yaptığımdan bahsetmek istiyorum. Karamel tonlarında uzun bir süre kullandım kahve tonları ara geçişler de parlak karamel rengi saçlarımı oryalsiz 3 boyama sarı yaptım.

Doğru ton ve ten rengi çok önemli platin sarı yaparsanız tabii ki olgun gösterir. Bu da kadınlar arasında hep genel bi on yargı..
Oysa kendinize göre tonu bulduğunuz zaman sarı çok güzel bi renktir ve gösterişli durur.

Dedigim gibi ton çok önemli. Uzun bir dönem başak sarısı kullandım karamel saçta ara geçişler için sarı yapan bayanlar da çok doğal görünüyor bence.
Bal köpüğü nun arasına yine doğal kullü sarı artırabilirsiniz ...

Bu tonlar asla büyük göstermez.

minyon bir hanımdın değil mi Maria? bununla alakası olabilir mi.kızıldan sarıya dönmek istiyorum ama yaşımdan büyük görünmek istemiyorum.

İnstagram kullanıyor musun alin? Kullanıyorsan eğer makasnisantasi ahmetcobain hesaplarına bir göz gezdir fikrin değişebilir hem ton için fikir edinirsin.

Ben geçen kış kızıl olmuştum bir hevesle. Sonra çok pişman oldum.

Alin orjinal bir sarısın olup seneler sonra saçını koyulaştıran biri olarak söylüyorum ki %90 evet büyük gösterecektir :) Maria %10luk kısıma giriyor.

Sari saci herkes tasiyamaz diye dusunuyorum. Gercekten cilt rengine, kas rengine uymali. (Yada sacini sari'ya boyattiginiz da, kaslarinizi siyah birakmayin, onuda boyayin. *Yakismiyorsa, zorlamayin*)

Bazilarina cok guzel yakisiyor. Ve bazilari var, onlari daha yasli gosterir (azicik da olsa, yakistigi halde). Genel olarak kendi sac rengin, sari'ya yakin bir renk de bulunmuyorsa, gercekten de cok yasli gostere bilir. 3-7 yas diyelim ortalama olarak.

Eğer minyon ve zayıf değilsen kesinlikle seni 5 yaş büyük gösteriyor. Ama saçlarının arasına bir kaç sarı atarsan doğal duruyor

ozunde sarisin olmiyanlar itici duruyor.yapmacik.ve yasli

yine dogma buyumeler gencken normal goze batmiyor elbetde yas alirken guzelide cirkinide var illaki

neysen osun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri