Sarhoşken düşündüğümüz kişiye mi aitizdir?

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
Ait olduğunuzun yanında sarhoş olun o zaman bi’ zahmet de eziyet etmeyin yanınızda olana ya da olmayana. Zinirim bozuk dişim ağrıyor. Evet her posta not düşücem sıkıntı mı var? Ben de öyle düşünmüştüm…. Xmcbcnccncnnccn imdağt

Sarhoş olamayanlar nereye ait bu durumda?

"Ait olmak" ifadesi kabul edilemez ancak zihnen ve kalben o kişiyi unutmamak anlamında ise sarhoş olan kişinin içki ile etkileşimine bağlı olarak durum değişir.

Birini düşünüp alkol alıyorsa daha büyük sorun ancak alkol aldığında geçmişteki birini sürekli hatırlıyorsa o kadar da önemli olmayabilir ve alkolün etkisi olarak değerlendirilir.

Normal şartlarda yapmayacağımız şeyleri Alkollüyken istemsizce yaptığımızı ve daha sonra şarhoştum hatırlamıyorum klişesini düşünecek olursak
Hayır bu ait olmak değil :)

Ayyy başım döndü.dddd

Ait olmak kısmına takıldım ben de. Neyse...

Saçmalık, ayıkken 50 kişiyle konuşanlar sarhoşken 1 kişiyi düşünseler nolur? Güvenemeyiz.

The legend of bagger vance'de matt damon'nin oynadigi bir icki sahnesi vardir , hayrani oldugu cocuk onu bitik bir vaziyette virane'de arkadaslari ile viski icip piiizlenirken gorup sarhoslugu sormasi uzerine sunlari soyler;

Hey evlat sarhoslugun ne demek oldugunu sana anlatayim;

Tamamen beyinde bulunan lanet hucreler ile alakali

Yeterince ictiginde once uzuntu hucrelerin olur ve surekli gulmeye baslarsin

Sonra ses hucrelerin olur ve bagirarak konusursun

En sonunda ise aptallik hucrelerin olur. Boylece dogru konusmaya baslarsin.

Geri