Sanal Ortamda Evliliğini saklayan Kadın

Konu sahibi son olarak 3122 gün önce görüldü
Erkekler gibi Hadım edilmeyeceklerine göre, eşşek sudan gelinceye kadar Dövmeli.
O eşşek hiç gelmeyecek!

Allah korusun lan böylelerinden.

Aramızda yoktur inşallah.
Olmasın lan :T:

bayanlar müjde.

Kocası hazır evde yokken sanalda vakit geçirmek isterken evliye kimsenin bakmadığını bildiğinden bekar olarak gezinir ve kocası eve geldiğinde babam geldi çıkmam lazım deyip uzaklaşırlar..

ben gordum bi forumda bundan.
takildigi forumda ki adminlr sevgiliydi bir de.
isin tuhaf olani bi krz gordugumde hemen anladim evli oldugunu icimde seytan var. yuz yuze iken kendilerini belli ediyorlar cunku. evli insan daha urkek oluyor cahil cesareti sanirim bunlar da ki.

Ev işlerini yapmayıp zamanını kocasına ayıracağına sanalda geçiren akılsız kadın türü.

Benim bir başka forumda üye olduğum zamanlarda bi evli kız vardı herkes evli olduğunu biliyordu,ama erkeklerle flört ediyordu gizli gizli kocasının iş günlerinde forumdan çıkmazdı,hafta sonları foruma girmezdi pazartesiyi iple çekerdi, bir gün kocası bunu yakalıyor ale acele admine kendisini banlattı nickini değiştirtti,böylece kocasının eline koz vermeden sıyırdı sonra bi kaç ay geçtikten sonra olay unutulduktan sonra bi başka nick ile geri geldi..ama hiç bişey ilk günler gibi olmadı üyeler tarafında gözden düşmüştü bikere,ama ben çok üzülmüştüm kendisini çok severdim yinede:(

Ahlaksızca bence.
Evliysen evliyim de. Kocan ile aran iyi değilse ayrıl bekar bekar takıl.

Geri