samsung s3 mini ekran kilidi kaldırma

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
samsung s3 mini ekran kilidi kaldırma nasıl yapacam​

sert zemine çarpın,kırılacaktır.

Menüden ayarlar ayarlardan ekran ayarları bölümünden ulaşabilirsin.

Kullanım Klavuzunda herşeyi detaylı anlatıyor aslında oturup incelemenizi tavsiye ederim hani bunu eleştiri olarak algılamayın güzel özelliklerden bahsediliyor, örneğin bizim millet S Voice kullanmaz ancak Türkçe sürümleri var ve sesli komutla telefon kullanımı kolaylaşıyor vs. vs. :)

oldu arkadaşlar çok teşekkür ederim birde biri arada telefonu kilitniyo neden acaba

oldu arkadaşlar çok teşekkür ederim birde biri arada telefonu kilitniyo neden acaba

Telefonun tuş kilidi süresi var eğer ondan bahsediyorsan Ayarlar >> Ekran'dan ayarlıyorsun onuda sanırım bunu demek istedin ? :)

yok öyle değil telefonu çalarken yani biri arayida kilityo

yok öyle değil telefonu çalarken yani biri arayida kilityo

Akıllı sensörden kaynaklanıyor sanırım o bakmadığın zamanlarda kilitliyor diye biliyorum Ekrandan ayarlıyorduk gene onu sanırım vallahi bende yeni tanışıyorum şu Smart Phone'lar ile bir türlü beceremedim :D

Akıllı sensör derken

Ön kameraların bulunduğu yerde Akıllı algılama var aynı markete girerken ki kapıları açan sensör gibi düşün sen telefonla konuştuğunda kapatıyor bir komşumuz bu nedenle bana sormuştu nasıl yapıcam diye tuş kilidi süresi var sen telefona bakmadığında veya konuştuğun zamanlarda seni işlem yapmadı gibi görüyor haliyle teli kapatıyor (yani bana anlatılan öyleydi) onu ayarlıyorsun diye biliyorum ancak seni yanıltmak istemem amatör olarak yazıyorum bunları denemesi sana kalmış :)

tamam neyse o kadar sorun değildi benim için merkattan sorumuştum zaten cevap için teşekkür ederim Tuxs

tamam neyse o kadar sorun değildi benim için merkattan sorumuştum zaten cevap için teşekkür ederim Tuxs

Rica ederim bende pek bilmiyorum işte, belki yardımın dokunur diye yazayım dedim bu telefon olayları tamamen değişti artık her güne yeni bir özellik insan zorlanıyor 200-300 sayfada k. kitapçığı olunca kimsenin bakası gelmiyor.

Geri