Samsung‘ un amiral gemisi olan Samsung Galaxy S serisi piyasa çıktığı günden itibaren hem 1 hem de 2. versiyonu ile takdir topladı. Yeni gelecek olan Galaxy S serisinin yeni telefonu Galaxy S III hakkında bazı bilgiler dolaşmaya başladı.
Bu bilgilere göre Galaxy S III‘ ün özellikleri gerçekten de oldukça dikkat çekici tasarım olarak 9mm kalınlığında ki yapıya sahip olacağı ve de bu özelliği ile piyasada bulunan en ince telefon olacağı iddia ediliyor. işlemci olarak 4 çekirdekli işlemci içereceği 2.0 Ghz hızında olacağı ve 2.5 Ghz hızına overclock edilebileceği de iddalar arasında.
En önemli parçalardan bir tanesi olan ekrana bakacak olursak 1024×1280 maksimum çözünürlüğe sahip Super Amoled III ekran içereceği ve Apple‘ ın Retina ekranından daha iyi olacağı söyleniyor. Cihaz 10 Megapiksel ve 1080p FullHD video kayıt yapmamıza olanak sağlayan kamera ile birlikte gelecek. İşletim Sistemi olarak Google‘ın Android 4.0 Ice Cream Sandwich yüklü olarak gelmesi muhtemel.
Piyasaya çıkış tarihi olarak ise 2012 yılı bekleniyor. Fiyatı için de bilgi şu an için mevcut değil.
Tüm özellikleri bir arada vermek gerekirse:
2.0 Ghz dört çekirdekli işlemci
4.65″ 1024 x 1280 piksel Super Amoled III dokunmatik ekran
1.5 GB Ram
32 GB dahili veri kapasitesi
10 Megapiksel (1080p 60fps) arka kamera
Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi
TouchWiz 5 arayüz
Wi-Fi
3G
GPS
MicroSD ile arttırılabilir hafıza
2250 mAh batarya
Bluetooth
Bu bilgilere göre Galaxy S III‘ ün özellikleri gerçekten de oldukça dikkat çekici tasarım olarak 9mm kalınlığında ki yapıya sahip olacağı ve de bu özelliği ile piyasada bulunan en ince telefon olacağı iddia ediliyor. işlemci olarak 4 çekirdekli işlemci içereceği 2.0 Ghz hızında olacağı ve 2.5 Ghz hızına overclock edilebileceği de iddalar arasında.
En önemli parçalardan bir tanesi olan ekrana bakacak olursak 1024×1280 maksimum çözünürlüğe sahip Super Amoled III ekran içereceği ve Apple‘ ın Retina ekranından daha iyi olacağı söyleniyor. Cihaz 10 Megapiksel ve 1080p FullHD video kayıt yapmamıza olanak sağlayan kamera ile birlikte gelecek. İşletim Sistemi olarak Google‘ın Android 4.0 Ice Cream Sandwich yüklü olarak gelmesi muhtemel.
Piyasaya çıkış tarihi olarak ise 2012 yılı bekleniyor. Fiyatı için de bilgi şu an için mevcut değil.
Tüm özellikleri bir arada vermek gerekirse:
2.0 Ghz dört çekirdekli işlemci
4.65″ 1024 x 1280 piksel Super Amoled III dokunmatik ekran
1.5 GB Ram
32 GB dahili veri kapasitesi
10 Megapiksel (1080p 60fps) arka kamera
Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi
TouchWiz 5 arayüz
Wi-Fi
3G
GPS
MicroSD ile arttırılabilir hafıza