Şampiyonlar Ligi Finalini Kim Kazanır ?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

Kupayı Kim Alır ?

• Manchester City

• İnter

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
1686319146366.png

UEFA Şampiyonlar Ligi finali, İngiltere temsilcisi Manchester City ile İtalya ekibi Inter arasında 10 Haziran Cumartesi İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak.

Karşılaşma saat 22.00'da EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

Inter diyorum.

R8Nfhu5gske43VOfBaJ0qg.jpg

Hakan'in kupayi kazanmasini isterim
City sagda solda kupa birakmiyo

city çok ağır favori olsa da italyanlar defans kontra mantalitesini iyi uygularsa zorlar interi tutuyorum

maç öncesi efsanelerle çok güzel turnuva gerçekleştirildi

1686321293274.png

1686321268324.png

İngiltere Premier Lig'e uzun zamandır hiç bakmamıştım ve bir zamanlar ligin en alt sıralarında yer alan Manchester City nasıl oldu da bu kadar üst sıralara yükseldi? Manchester United, Arsenal'ı bile geçmiş...

Şampiyonlar Ligi Finali için bilet arayan turistler el ilanı dağıtıyor

Şampiyonlar Ligi kupasının dev maketi ve büyük bir futbol topu, Taksim Meydanı'na konuldu. Maçı izlemek için Türkiye'ye gelen yabancı taraftarlar ise bilet bulma konusunda güçlük çekiyor. Nisan ayında satışa sunulan biletler 70 ila 690 Euro arasında satılarak kısa sürede tükenmişti.

Kısa sürede tükenen biletlerden alamayan taraftarlar ise UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ni izlemek için çareyi karaborsada arıyor. Taksim Meydanı'na kurulan maketlerin etrafına gelen turistler etrafa "bilet aranıyor" yazılı ilanlar bıraktı.

Kaynak

Inter diyelim ve tam manası ile aynı tarafta olalım Yosuncuğum. Beraber gülelim kaybedenlere forumda.:)
Gönlümüz Hakan'dan yana ama dediğim gibi diğer taraf çok tehlikeli:=) umarım gününde olmaz Haalannnnndddd:D

Geri