SamaeL'in Buyuk Aski Kim

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Evet burçinn sana düştüğüm zamanlar olmuştu..:\ ne acı
özellikle pandeminin patlak verdigi dönemlerde yastıkla bir foto cekınmıstınya altınada bir kaç mizah yapmıstın ilk orda düşmüştüm :\
yine çok acılar yaşıyorum neyse biraz dolaşayım fazla yüklendim ponçik kalbime. sad

keşke keşke ulaşılmazları oynamasaydın keşkeee. :emoji_pensive:

Arkadaşlar @Aze ye aşıktı kendisi. Bu bir gerçek bilgidir.
Ene huri banlanmis ben her geldiğimde bu kız neden banlaniyor kalbim kırılıyor her seferinde...
Samu bana keke dedi insan kekesine yan gözle bakmaz... Ama foruma girince anliktaki ilk attığım fotolara kadar beğeni vermiş, bir an 'lan yoksa...' demedim değil... Ama Aze bu hedef sasirtmalarini yemez samucan, benim en başından beri bir tahminim var ama tutar az geldi @BuYuCu biraz daha yükseltirsen söylemeyi düşünebilirim...

ne sınavı kekem, iyiyim şükür sende iyi ol hep.
@Aze ciğim özlemedim desem yalan olur özledim böyle arada gel kekem

ne sınavı kekem, iyiyim şükür sende iyi ol hep.
@Aze ciğim özlemedim desem yalan olur özledim böyle arada gel kekem
Kpss belasına biz de bulaştık sonunda. 'abi memur olmak ne ya bir ömür yapılır mı anı yaşamak lazım anlıyor musun' yaşlarını geçtik tabi... Sınav bi aradan çıksın gelirim eskisi gibi, görüşürüz kekem dikkat et kendine gezip tozma merakından coronaya bulaşma

Allah zihin açıklığı versin kekeme hayat bu kirazım napıcaksın biyerden baslamak lazım tutunmak lazım
düşüncelerin çok önemli benim için saol karşılıklı düşüncelere sahibiz öpiom çokça kendine çok iyi bak

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bk gibi paran var ne işin olur aşkla meskle ya. Yasa hayatı dan bilzerian gibi. Aşk fakir işidir

zaten dan bilzerian gibi yaşamaktan sıkıldım kekem artık bir evlilik düşünmekteyim. inş hahahaha

Son düzenleme:
Samaeli görünce ilk foruma girdiğim günler aklıma geldi

Geri