SamaeL'in Buyuk Aski Kim

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Bana da söyleyin ya ben Fransız kalıyorum hep

Ay samoş heycan yaratma sjsjgxd zenginsinn kendine gel xd

şuraya bi ses atsam çaresiz derdimin sebebi belli den girip
kaç kişi düşer ? ona göre atacagımda.

@samaEL seviyorum seni adamsın.
Sen açıkla söz yol ve yemek masrafın benden söz

Yeterki sen açıkla onu

Cem Yılmaz severim. Sen mi susacaksın banlatim mi hayır sevdiğim kimse yok ihale niye bana kaldı arkadaş yetiş ya @amber yetiş ya @Larien

hdsjsdk var de kız nolcak dsakj,yokmuş ama olsa ya da geçmişte olmuş ise ne olur büyücü, nefret etmekten daha iyi, keşke ben de aşık olsam hem

hdsjsdk var de kız nolcak dsakj,yokmuş ama olsa ya da geçmişte olmuş ise ne olur büyücü, nefret etmekten daha iyi, keşke ben de aşık olsam hem
Larim ya şu an boş küme gibiyim öyle olmak zorundayım yani. Olursa söylerim xd

babuş hiç ummadığımız birisiyse, tahminimi yabaniden yana kullanıyorum adghfh

ben demiştim bu forumda kimsenin parada gözü yok... herkes kaos peşinde... para ödülü biteli çok oldu ama araştırmalar sürüyor.... ibanıma gece 12'ye kadar 5 bin dolar gelirse ben açıklarım :D
5 bin çok mu oldu ya... tamam 4 bin 500.

Gerek yok be paşam @BuYuCu Yarına çıkmak nasip olmasın'ki o değil. yani zaten konusmuyoruz onunla
gelicek bir ton tantana çekemem ben babamı çekmiyorum bu yaştan sonra yani olmaz yakışı kalmaz kekeeeeem .p

Tamam kardeşim..
Sen buradan birine teklif ama yeterki mutlu olacağına emin ol düğününde halay cekecem
Gerek yok be paşam @BuYuCu Yarına çıkmak nasip olmasın'ki o değil. yani zaten konusmuyoruz onunla
gelicek bir ton tantana çekemem ben babamı çekmiyorum bu yaştan sonra yani olmaz yakışı kalmaz kekeeeeem .p

Allahım ne kadar kuul kuul hareketler mesaja bak yaaa :dd
Helal patron :dd

Geri