Sözlük Salıncakta ayakta sallanan çocuk

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Geçenlerde biraz yürüyüş yaptıktan sonra bir çocuk parkında oturdum. Gençten bir delikanlı geldi. Çocuk salıncağında önce biraz oturarak sallandı, sonra ayakta sallandı:d Nasıl hızlı sallanıyor, ben de hizasındaki bankta oturuyorum, dedim “kalk zeynep, bu çocuk senin kafana düşer” çünkü bende böyle bir potansiyel var, çocuğun düşesi yoksa bile benim orada olmamla düşesi gelen bir süreç başlar ve muhtemelen düşeceği nokta da benim kafamdır, evrenin benimle kafa bulma biçimi budur jdjd Yani uzak duracağım bir çocuk olup kafama düşme potansiyeli olan bir çocuktur kfjd

Bana kim tarafindan yuklendi akilli uslu olma misyonu bilmiyorum ama çocukken de oyleydim, o yuzden hic sanmiyorum bu sekilde sallanmis olacagimi.

Ama bence bazen de yapilmali ya, cocuk ya hani, hep mi akli basinda olmak zorunda, bazen de yapsin..
Etrafta zarar verecek, bankta oturan üstüne düşülebilecek kimseler yoksa tabii .p

sonra salincagin ulastigi en yuksek yerden salincaktan atlamak. nereye kadar, kac metre ileriye atlayabildim hesaplamasini yapmak. bunu yapiyorduk, evet :d

Ben evham sahibi insanım terlikle döverim çok sakıncalı bir durum.

Eğlenceliydi, yapardık biz de.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri