Salgın yok tiyatro var

Konu sahibi son olarak 797 gün önce görüldü
Bilim depodaki aşı sayısına _ hangisinin çok az yada fazla olmasına değişiyor mu? Elde alman aşı çok olunca alman aşısı daha etkili oluyor _ çin aşısı çoğalıp alman aşısı tükenme seviyesine gelince çin aşısı

çok komplo teorisi okudum da bu twitter aleminde oktan boktan şifalı ot atmak için atılan aşı karşıtı tweetler kadar saçma sapan şeyler hiç okumadım :D

oluyorsan ol , olmuyorsan olma. Ama insanları böyle cahil cahil fake yumurta/fake fotolu hesapların tweetleriyle etkilemeye çalışmak ne kadar etik ?

canis abi bunlar insanlığı kurtarmayı görev edinmiş olmalı yoksa bunun başka açıklaması yok. bir insanın aklına yatmıyor olabilir, yan etkilerinin belli olmadığı düşünebilir bu sebeple aşı olmayabilir bu kişiye saygı duyarım ama yok insanları robot yapacaklar, yeni düzen geliyor diye insanları etkilemeye çalışanlar valla yakılmalı.

canis abi bunlar insanlığı kurtarmayı görev edinmiş olmalı yoksa bunun başka açıklaması yok. bir insanın aklına yatmıyor olabilir, yan etkilerinin belli olmadığı düşünebilir bu sebeple aşı olmayabilir bu kişiye saygı duyarım ama yok insanları robot yapacaklar, yeni düzen geliyor diye insanları etkilemeye çalışanlar valla yakılmalı.
hahaha cidden onlara inanan var mı bilmiyorum ki vardır kısır olacaklarına ya da daha farklı şeyler yazanları gördüm onlar sadece komik geliyor bana... Benim olmama sebebim bu saçma komik şeyler değil yaa tamamen şu cümlelerin olmama sebebim:=)
bir insanın aklına yatmıyor olabilir, yan etkilerinin belli olmadığı düşünebilir bu sebeple aşı olmayabilir bu kişiye saygı duyarım...

hahaha cidden onlara inanan var mı bilmiyorum ki vardır kısır olacaklarına ya da daha farklı şeyler yazanları gördüm onlar sadece komik geliyor bana... Benim olmama sebebim bu saçma komik şeyler değil yaa tamamen şu cümlelerin olmama sebebim:=)
anladım. olsun ben seni yine de yakılacaklar listesine yazıyorum.

Solun gericileride hic cekilmiyor **Spam/Adversiting**

Ütopik muhabbetlere inanmıyoruz da bu kısır muhabbetinde ciddi veriler açıklamalar var yalnız :)

Çin nüfusu malum fazla.
Sınovac(çin aşısı) ile kısıtlaştırma yapıldığı konusunda açıklamalar var.
Bana mantıklı geldi. Olabilir yani :)
Denemek lazım :)

Çin ülkedeki nüfusu azaltmak için bilimi doktorları sahaya saldi _ özellikle uygur türklerini _ komple teorisi değil _ çinli yöneticiler söylüyor_ fazla çocuğu olanları kısırlaştıriyorlar özellikle uygur türklerini

Insanları sivilarla kısırlaştırmak tarih boyunca uygulanmış _ komple teorisi değil _ faşist zihniyetli pekçok bilim adamı bunu uygulamış _ almanya italya ve ispanyada faşist diktatörler bilim adamlarını kullanarak sakat , engelli , akıldan engelli yada ilkel buldukları toplumları özel sivilar üretim kısırlaştırdi iyi niyetli bilim adamları olduğu gibi _ bilimi kötü niyetli kullananlar da var

Geri