Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunca mutsuzluk icinde napımNe gülüyorsun @yoSun![]()
hahaha cidden onlara inanan var mı bilmiyorum ki vardır kısır olacaklarına ya da daha farklı şeyler yazanları gördüm onlar sadece komik geliyor bana... Benim olmama sebebim bu saçma komik şeyler değil yaa tamamen şu cümlelerin olmama sebebim:=)canis abi bunlar insanlığı kurtarmayı görev edinmiş olmalı yoksa bunun başka açıklaması yok. bir insanın aklına yatmıyor olabilir, yan etkilerinin belli olmadığı düşünebilir bu sebeple aşı olmayabilir bu kişiye saygı duyarım ama yok insanları robot yapacaklar, yeni düzen geliyor diye insanları etkilemeye çalışanlar valla yakılmalı.
bir insanın aklına yatmıyor olabilir, yan etkilerinin belli olmadığı düşünebilir bu sebeple aşı olmayabilir bu kişiye saygı duyarım...
anladım. olsun ben seni yine de yakılacaklar listesine yazıyorum.hahaha cidden onlara inanan var mı bilmiyorum ki vardır kısır olacaklarına ya da daha farklı şeyler yazanları gördüm onlar sadece komik geliyor bana... Benim olmama sebebim bu saçma komik şeyler değil yaa tamamen şu cümlelerin olmama sebebim:=)
Ütopik muhabbetlere inanmıyoruz da bu kısır muhabbetinde ciddi veriler açıklamalar var yalnızhahaha cidden onlara inanan var mı bilmiyorum ki vardır kısır olacaklarına ya da daha farklı şeyler yazanları gördüm onlar sadece komik geliyor bana... Benim olmama sebebim bu saçma komik şeyler değil yaa tamamen şu cümlelerin olmama sebebim:=)
ya bu işin sonunda sen yanarsannnnn ağlama sonra plesk:panladım. olsun ben seni yine de yakılacaklar listesine yazıyorum.