Şalgamın Faydaları Nelerdir İçerisinde Hangi Vitaminler Bulunur

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok geç denedim maalesef tadını.
Ama denedikten sonra da tiryaki oldum.
142590008554fd82353499e_big.jpg

Canım çekti durduk yere....

Olmasa da olur türden bir içecek.

Sıcak gevrek simidin ve rakının yanında iyi gidiyor aslında. Simidi bilemem ama alkol kullanmadığınız aşikar.
Şimdi misal su haricinde herhangi bir içeceğe olmassa olur demek biraz haksızlık.
Bu tarz yerli ve el yapımı meşrubatlar ecnebi kolasından, birasından daha değerlidir.
Şalgamın hakkını yedirmeyelim, içirelim...

Sıcak gevrek simidin ve rakının yanında iyi gidiyor aslında. Simidi bilemem ama alkol kullanmadığınız aşikar.
Şimdi misal su haricinde herhangi bir içeceğe olmassa olur demek biraz haksızlık.
Bu tarz yerli ve el yapımı meşrubatlar ecnebi kolasından, birasından daha değerlidir.
Şalgamın hakkını yedirmeyelim, içirelim...

Adana 'da olan arkadaş (adı lazım değil baş harfi Run ) el yapımı şalgam gönderirse Ankara simidinin yanında içip deneriz. Belki bu defa sevebiliriz. :)

Adana 'da olan arkadaş (adı lazım değil baş harfi Run ) el yapımı şalgam gönderirse Ankara simidinin yanında içip deneriz. Belki bu defa sevebiliriz. :)

Göndereyim tabiki, sen dandik şalgam içiyorsun ondan sevmemiş olabilirsin. Fiziksel olarak Adana dışında yapılan şalgam orijinal olmaz. Çünkü bulunduğu ortamda ki nem çok önemli.

İçinde tuz oranı bana fazla geliyor.

Beni şalgam ile kimse korkutamaz sevgili Psinoza çok gönderdim isteyene. yaSmin hanımcığım sana bardak değil fıçı feda olsun. Konuya girince sürekli canım çekiyor ve turşu yiyip geliyorum.

Beni şalgam ile kimse korkutamaz sevgili Psinoza çok gönderdim isteyene. yaSmin hanımcığım sana bardak değil fıçı feda olsun. Konuya girince sürekli canım çekiyor ve turşu yiyip geliyorum.

benden istemiş olsaydılar, karşı ödemeli yollardım,
tarihten beridir bilinir, devrimciler hep yoksuldur.....

Her devrin adamı olmayı öğretmediler demek sana çocuk. Ben de devrimci adamın biriydim, şimdi kumar oynamak en büyük keyfim :) tek bir sabıka var benim gençken bildiri dağıtıp duvara devrimci sözler yazarken yakalandım.

Bir defa Tarsus'ta içtiğimde İstanbul'da şişelenmiş olanların farklı bir içecek olduğunu fark ettim.

Her devrin adamı olmayı öğretmediler demek sana çocuk. Ben de devrimci adamın biriydim, şimdi kumar oynamak en büyük keyfim :) tek bir sabıka var benim gençken bildiri dağıtıp duvara devrimci sözler yazarken yakalandım.

yeri geldi vurduk, yara aldık yeri geldi maphus damında yattık ama ne devrin ne kimselerin adamı olduk.
kaburgalarımız serttir evelallah.

adana adliyeyesinin en alt bodrum katında tutsakları cezaevinden mahkemeye getirdiklerinde ve beklettikleri hücreler var. o hücrelerin bir kaçının duvarinda namım yazılıdır....

Geri