Şahin'e Binip Kolları Dışarı Sarkıtanlar

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4723 gün önce görüldü
Allah'ım balıkesir'de bu tiplerden çok var. Birde yolda izde peşinde dolaşmazlar mı? Lastiklerini mi patlatmalıyım yoksa indirip dövmelimiyim bilemiyorum. :pat:

Tofaşkınızı anlarım ama etrafımızda 5-10 tur atmanızı ön aradan girip arka aradan çıkmanızı anlayamıyorum :D

Genelde Balıkesir Çayırhisar tarafında bulunuyorlar

sen ne bilirsin şehir kızı, tüpün bitince benzine almak ne demek. sen ne bilirsin cafe kızı, tampon önünde çay içmek ne demek.sen bilir misin tof'AŞK ne demek?

Bağcılardakilerin üzerine kimseyi tanımam hepai buraya toplanıvermiş :kiki:

bizim kahvedeki bizim mahelledeki cocuklar son ses müzik olur genelde

Renkli renkli ısıklar :D

apaçi tuningler.

Ankara Sincan'da kum gibiler. :)
Hiç duyulmamış, oyun havası ismi verilen değişik zırıltılarla kollar dışarda, bilekte tespih, suratlarda donuk(1) veya sırıtan(2) ifadeler, renkli sis lambaları, patlak egsoz, arka cam ve aracın muhtelif yerlerinde isyankâr sözler, kapkara camlar vb. şekillerde gazı benzini bedava bulmuşcasına harcayan güruh. :)

(1) donuk surat: Bayan görülemeyen cadde veya sokaktaki ifade.
(2) sırıtan surat: Bir tanede olsa bayan görülen bölgedeki ifade.

Ucuz insan tipleri işte, eğitimsiz insan hayvandan farksız oluyor..

Şahinle hava atmak da neyin nesidir?

Hayır, müziği son ses açınca ne oluyor? Güya kızlara hava atılacak, kızlar cezp edilecek. Neremle gülsem bilemedim şimdi :asd:

Dımtıs dımtıs eşliğinde; Dar kesim kıyafetli, elinde zar gibi tesbihli, gözünde gözlüklü zibidi takımı. (Tesbih'in çekilme şekilleri farklı illaki ama ayarsız çekenler var.)
Göz yorucusunuz.:somurt:

Huh yorumlara bak sanirsin Mercedes Amg'lerde büyüdünüz.

Birde düşuk viteste gidip gaza basip ses cikararak dikkat çekmeye çalışirlar..

Drift yapma meraklılarına ayrıca imreniyorum. Bazen kendi kendime "şu şahin süren adamdaki özgüven bende olsa bir şantiye daha kurardım herhalde" demiyor değilim.

Nesilleri tükenmedi. Halen varlar ve aramızda dolaşıyorlar.

Geri