sağlıklı, az kalorili tarifler

Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
arkadaşlar ben bu kadar uğraşamam sumuti tarzında güzel şeyler var mı..... çok lükse kaçmadan..... ananas koyuyo adamlar ananas 25 lira.....

hilo hanım aşama aşama atınca bizi rencide etmeye başladılar... rencide benim bünyemde ödem yaptığı için iki üç aşamasını çektim, beni germeyin.
dün yaptığım mercimek cipsi... diğer adıyla ayak kokmayan doritos diyebiliriz kendisine.
WhatsApp Image 2022-03-14 at 14.39.39.jpeg
1.5 su bardağı mercimeyi ben haşladım, kimisi kaynar suda saatlerce bekletiyor ben bekleyemem. kekik, nane, 1 kaşık zeytinyağı, pul biber, çörek otu atıyorsunuz tamamen hislerinize göre. karıştırıp yağlı kağıda serin ve önceden ısıtılmış 170 derece fırına atın. bir süre sonra dereceyi 185'e getirin, kıtırlaşana kadar pişirin işte. süresi yok çünkü fırına göre değişir.
WhatsApp Image 2022-03-14 at 14.39.24.jpeg
allam aşırı iyi aşırı... gönül isterdi daha güzele keselim ama önemli olan yemek. kesmek isteyen masterchefe katılsın kardeşim... <3

hilo hanım aşama aşama atınca bizi rencide etmeye başladılar... rencide benim bünyemde ödem yaptığı için iki üç aşamasını çektim, beni germeyin.
dün yaptığım mercimek cipsi... diğer adıyla ayak kokmayan doritos diyebiliriz kendisine.
Ekli dosyayı görüntüle 55816
1.5 su bardağı mercimeyi ben haşladım, kimisi kaynar suda saatlerce bekletiyor ben bekleyemem. kekik, nane, 1 kaşık zeytinyağı, pul biber, çörek otu atıyorsunuz tamamen hislerinize göre. karıştırıp yağlı kağıda serin ve önceden ısıtılmış 170 derece fırına atın. bir süre sonra dereceyi 185'e getirin, kıtırlaşana kadar pişirin işte. süresi yok çünkü fırına göre değişir.
Ekli dosyayı görüntüle 55817
allam aşırı iyi aşırı... gönül isterdi daha güzele keselim ama önemli olan yemek. kesmek isteyen masterchefe katılsın kardeşim... <3
Sosunun tarifinide var canisi

kullandığım kremayı ve 300gr tereyağını saymazsak oldukça sağlıklı bi tabak..çok kalorili:(

2DA1E6A3-6A25-4024-9818-A82CEA146D04.jpeg

• Beğen
Tepkiler: W
IMG-202311300002.jpg

Yulafi katlanılır yapan detaylar...

Beyaz ekmeği çıkartın ve farkı görün. Beyaz ekmek zehir resmen.

Asla ve kat'a gerçekleşmeyecek bir hadise vardır.
Az kalorili ve sağlıklı şeyler, lezzetli olamaz.
Zira tüm lezzetli şeyler, çok kalorili ve çoğunlukla sağlıksızdır.

Yani Allah affetsin, yulafı yoğurda bulayıp az da meyve doğrayınca, o şimdi lezzetli mi oluyor?

Ay fenalık girdi.

Geri