sadece forumcuların yaşayabileceği korkular

Konu sahibi son olarak 2950 gün önce görüldü
ayrılınan forum sevgilisinin intikam için çıplak fotoları üye fotolarına atması. :cici:

Bir bakıyorsunuz forum kapanmış , yazılanlar yaşananlar toz duman
Bir boşluk öyle derin öyle uçurum (:

Forumda sevgili bulan kişilerin telefon watsap gibi nimetler varken forumdan haberleşmesi, ortak kişisel sayfa açtıktan sonra sayfaya sabah erkenden "hadi uyan uykucuu özledimmm" vs. :gamer: bu forum neler gördü neler. okadar sevgililikler canımlar cicimler buluşmadan 1 hafta sonra ayrılmalar şladksş

sevmediginiz kisinin profiline yanlislikla girdiginizde, o kisinin de yemeyip yutmayip profilinizdeki kisileri yorumla oyununa kosup ''tonomoyorom'' yazmasi. Ben tonoyorom ama hoho

Hatem 1 dönem erkek değil de kız olduğu ortaya çıkacak diye çok korkuyordu neyse ki birkaç pratik hamleyle işi çözdük, fotoğrafları filan Özbek 1 çocuğa ait, yakın arkadaşı.

Hepinizi kekledi hala da kekliyor.

Delice keklemek istiyorum.​

Cevremdeki insanlardan biri foruma girdigimi gorur diye korkuyorum ben :D
Resmen dustugumuz duruma bak jklgfj

• Beğen
Tepkiler: W
Belki de en az zararlı kişiye şüpheyle bakıp,olabilecek en rezil kişilerle samimiyet naraları atanlar gülümsetiyor .)
Gizem filmlerinde konuşmak yerine,finali bekleme taraftarıyım.
Mısırı olan?

keriz.avi için üyelik alıp, erkekleri dolandırmaya çalışırken yakalanma korkusu bence korkuların en büyüğüdür :dd

Bakınız: Adminlerin üye banlayamaması.
Asdasdasdasdasd.

mesela biriyle konuşuyorsun anlaşıyorsun sonra bir öğreniyorsun ki nick değişmiş ve yan forumda hiç sevmediğin biri ya da bunun tam tersi.
üzücü bi durum, bi de sallıyorsan falan. amaan ne üzülcez, nick değişmeseymiş o da...

gerçek hayattan birinin bilgisayardan/telefondan forumu görüp "bu ne?" diye sorması. :ddd panik atak krizi geçiriyorum.

Gerçek hayattan birine forumdan bahsedince sana uzaylı gibi bakmaları peki..

Bende forumu bilen ender insan topluluğu olduğumuzu düşünüyorum :D

konuyu açan itiraf niteliğinde bir başlık sunmuş aman başka yerlere sapmasın da sjksjk

Benim hiç korkum yokmuş meğerse, öylesine takılıp çıktığım yerler forumlar.

Geri