saç açıcı boya üzerine boya tutar mı???

Konu sahibi son olarak 4116 gün önce görüldü
Ben simdi soyle bisey yaptim.Bi onceki yazimda anlatmistim.Kizilin üstüne kullu kumral boyayarak sacimdaki kizillarin nerdeyse hepsini yok ettim.Ortaya koyu kestane bir renk cikti hemen hemen ve ben bunu bugun palette delux yogun acici ile actim fakat kutunun icinden cikan yogun acici sac pudrasini boya karisimina eklemeyi unutmuşum.Hafif bakirimsi kizil oldu.Bugun sacimi bal köpüğune boyasam tutar mi acaba acil yardim lutfen

Tutar ama bir ton koyu eklemen lazım

Ya canim şöyle soruyim şimdi ben saçımı bal köpügü yapmak istiyorum bunun olmadi icin ne yapmaliyim aciklayarak anlatir misin:cici:

bu çok ugraştırırki seni bence bi kaç gün bekle saçların boyaya alışsın rengi belirginleşsin yoksa saçların yanar dökülür istedigin rengide tutturma şansın yok olur az sabret bence

bu çok ugraştırırki seni bence bi kaç gün bekle saçların boyaya alışsın rengi belirginleşsin yoksa saçların yanar dökülür istedigin rengide tutturma şansın yok olur az sabret bence

Ya ben kutudaki pudrayi sürmeyi unutmustum ya onu sampuanla karistirip beklettim biraz ardindan beyaz sabunla yikayip sampuan ve krem yaptim acildi suan kizilimsi bi bakir oldu bugun ya da yarin uzerine koyu kullu kumralla boyasam tutar mi ve aktikca acik kumral olur mu sariya kacar mi lutfen yardım et

Oncelikle iyi geceler.
sacini sen disardan aldign bir aciciyla acmakla en buyuk hatayi yapmissn ve tekrar bu hata ile kalmayip ustuste boya yapmissn disardaki boyalarla.
Kuafore gitmk nedn zor geliyr ki? En guzl acisi welladir sac cok koyu dglse hic bir zmn yakmaz. Boya ise amonyagi en yuksek olanlar hazir boyalardir . Sacini mafetmissin. Senin bal kopugune donmen biraz zaman alacak oncelikle sacn bikaç gun dinlensin. Sonra guvendigin bir kuaforden yardm al . Disaridan aldigin bir boya savin kaldirmaz yanar uclri.
Rrngin kizilmsi bakir ise donusu biraz zorlastrsada bal kopugune olmasada koyu karamelden aciga dogru gidebilirsin.

Oncelikle iyi geceler.
sacini sen disardan aldign bir aciciyla acmakla en buyuk hatayi yapmissn ve tekrar bu hata ile kalmayip ustuste boya yapmissn disardaki boyalarla.
Kuafore gitmk nedn zor geliyr ki? En guzl acisi welladir sac cok koyu dglse hic bir zmn yakmaz. Boya ise amonyagi en yuksek olanlar hazir boyalardir . Sacini mafetmissin. Senin bal kopugune donmen biraz zaman alacak oncelikle sacn bikaç gun dinlensin. Sonra guvendigin bir kuaforden yardm al . Disaridan aldigin bir boya savin kaldirmaz yanar uclri.
Rrngin kizilmsi bakir ise donusu biraz zorlastrsada bal kopugune olmasada koyu karamelden aciga dogru gidebilirsin.

Tamam cok tesekkur ederimm

gerçekten saç açıcı boya üzerinde tutar mı? Sonuçta boya

Tutabilir (tabiki istenilen rengi tutturmak imkansız) ama bir iki yıkamada geri akacaktır o boyada.

Saç açıcı üstüne daha kolay tutar.
Ben kızıl yaptırdığımda askeriyedeki kuaför önce saç açıcıyla saçımı açmıştı saçlarım koyu renk olduğu için.

Geri