Sabah sabah geren durumlar

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Sabah genel olarak bi gergin olunuyor.. Mutlu uyananları tebrik ediyorim.

öyle hocam , bacağa giren kramplarla birlikte şaha kalkıyor
o kramp olayı çok kötü nefciim. Dün ayak bileğimin ön tarafından parmaklara kadar girdi 5 dk süründürdü. Bir an hiç geçmeyecek sandım

Kramp deyince wati geldi aklıma yine jdjf, sustum….

* Bir akrabanin ölüm haberini almak

* Yillardir buyuttugun cocugun senden olup olmadigini ogrenmek icin dna testi sonucunun sabah posta ile gelmesi ve cocugun olmadigini ogrenmen

*Bitcoin'ninin sifirlanmasi..
uyanip hesaba baktiktan sonra aldiginiz coinin aslinda meksikali uyusturucu kartellerinin para aklama hesabiyla ayni serverda bulunmasindan el konulmasi

*Sokakta duran arabaniza oradan gecen bir grup anarsistin molotof kokteyli atip havaya ucurmasi yuzunden polis tarafindan telefonla aranmak gibi seyler

Sabah genel olarak bi gergin olunuyor.. Mutlu uyananları tebrik ediyorim.

o kramp olayı çok kötü nefciim. Dün ayak bileğimin ön tarafından parmaklara kadar girdi 5 dk süründürdü. Bir an hiç geçmeyecek sandım

Kramp deyince wati geldi aklıma yine jdjf, sustum….

geçmiyor lenacımmm , süründürürr :(
watinin olayı bilmiyorum ama bennn

sabah mutlulukları dilerim lenacım, kramplar uzak dursun

Sabaha kadar balkonda oturdum, bir güzel içtim.

Annemin kanser olması,
Ablamın kanser şüphesiyle sık sık testler yaptırması,
İşten ayrılmam,
Can'ımın beni yarı yolda birakmasi

Yani kısaca hiç birsey olmamış gibi güneşin doğması zaten beni yeterince geriyor.

Gündeme dair haber başlıklarının çoğu olumsuz içerik olduğu için bu durum da ister istemez gerginlik yaratıyor.

sene kaç olmuş halen zil var ya
zili değiştirmek lazım

her yer(d)e erkenden/vaktinde zamaninda giden ve olan insanin, bekledigi otobusun gelmemesi. sebep: gelmiyo iste. error. boyle bir seyi yasamamak icin, evden daha bi erkenden cikiyorum, gelmezse digerini bekler biner, yinede gec kalmam diye. sabah sabah beni geren bir durum varsa, o da ise gec kalmaktir iste.

ben de aklımdan otobüsü kaçırmak olarak geçirmiştim başlığı görünce, sabah sabah çok geriyo beni… bi de kötü kokular.
otobüs olmasa bu sefer trafik geriyo, inanılmaz. mis gibi uyumak dururken sabah sabah yollarda geriliyoz :emoji_sleepy:

kalıcı yaz saati uygulaması. biyolojik saat nedeniyle erken kalkıyorum zaten, hava aydınlanmamış olunca gergin oluyorum. üstelik daha kışa girmedik. önümüz daha kötü.

Poğaça açma börek yokluğuna kruvasan yemek. Cok acı.

Şu saatlerde hiçbir şey beni germiyor.

Artık çekemez gönül baharı,
sevmez bu nesîm-i hilekârı.
Allah için ey sabah, gülme!
Ey çehre-i inşirâh, gülme.

Artık gönül baharı çekemez, bu hilekâr rüzgârı sevemez.
Ey sabah, Allah için, gülme! Ey ferahlamanın, gönül rahatlığının yüzü, gülme.

Horoz,köpek sesi.
Çiş sıkıntısı.Uyanıp tuvalete gitsem sonra uykum kaçıyor.

Germesin kimse ya bende germeyeyim kimseyi sabah sabah güzel başladım güne sakin geçer inş

Geri