rüyasına hükmeden insan

Konu sahibi son olarak 2421 gün önce görüldü
eğer bir kabus görürken bu farkedilirse, insan kendi kendine moral verebiliyor. "korkma, bu bi rüya geçicek" gibi gibi..

O an hafiften biri seni durtuyormus gibi hiss hissedip uyaniliyor. Gozler hafif acilip, 3 saniye icinde yeniden kapaniyor ve uykuya daliyorsun.

Ruya demişken aklima geldi dun basima gelen bisey bu
ruyam da dün sarki soyluyorum azerden:liv:
soyleye soyleye de uyandim
gelene bak gelebe bak basimiza gelene bak diye uyandim
ve hala soylemeye devam ettim dedim ay noluyor oyle kendime geldim. Ki ben azer dinlemem ya o neydi oyle kis:T:

Ruya demişken aklima geldi dun basima gelen bisey bu
ruyam da dün sarki soyluyorum azerden:liv:
soyleye soyleye de uyandim
gelene bak gelebe bak basimiza gelene bak diye uyandim
ve hala soylemeye devam ettim dedim ay noluyor oyle kendime geldim. Ki ben azer dinlemem ya o neydi oyle kis:T:
Bende geçen rihannadan diamond soyluyordum.Ben rihanna dinlerim soylerimde ama bunun konuyla alakasını pek çözemedim.Bu neydi ki şimdi bismillah

Şu uzay seruvenimden bir ara uzaklaşırsam paralel evrenlere, astral seyahatlere, lucid rüyalara yelken açmayı düşünüyorum :D

Ben de uyanmak istiyorum bazen ama olmuyor

rüyamı yönlendirebiliyorum bazen ve kötü bi durumda kalınca "korkma şu an rüyadasın, hadi şöyle yapalım, hadi şimdi şunu görelim" diyorum ve görmek istediğim kişiyi de görebiliyorum. bazen gözlerimi açıp uyanık olduğumun bilincine vardıktan sonra kapatıp rüyaya devam da edebiliyorum. çok nadir oluyo rüya yönlendirme olayı ama görmek istediğim kişiyi görebiliyor olmam çok keyifli. :D zaten anca rüyamda görebiliyorum akjsdjka

keşke insan seni rüyasında görse
dedi kadına

Lucid rüya dedigimiz olay. Ben de yönlendirenlerdenim. Ama risklidir. İnception a düşebilirsiniz. Astral seyahat penceresini ucundan aralar.

risklidir derken biraz daha açabilir misiniz? uyanamamak gibi bir durum mu söz konusu? climax

not: hoff, sözlükte alıntının yasak olması olayını iptal edebilir misiniz lütfen ya.

Riskli derken istemli olarak uyandığını zannedersiniz ama ruyadasindir. Yönettiğini zannedersin ama kontrolden çıkmıştır rüya. O zaman kabuslar çok daha gerçek yaşanıyor. Tansiyon nabız tavan yapıyor. Yoksa riskli olup noolcak :)

Geri