Rüyamda ne gördüm

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Rüya Tabirleri
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Güneş gördüm bugün bakalım neymiş.

Rüyada güneş görmek, yaptığınız işte makamınızın daha çok artacağını, başarılı olmaya, mülk sahibi olmaya işarettir. İş hayatında gerçekleşecek olan birtakım değişiklikler, başarı elde etmenize neden olacak. Çalışma hayatınızda da mal sahibi olup iyi gelişmeler olacak. Rüyada güneş işte, aşkta başarıdır. Çok güzeldir. Güneş, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.

Başarılı Sjsjsjs

Bende gördüm forumdan birini ama söyleyip şımartamam

Ben son zamanlar oyle sacma sapan ucan kacan devrilen yikilan goruyorum. Hayira yoracak tarafi yok yani.;s Bilim kurgu filmi gibi valla.

• Üzgün
Tepkiler: ne
o değilde bazen çok gerçekçi rüyalar görüyorum uyandığımda ise bu nasıl rüya olabilir diyorum kendi kendime hernekadar hepsini hatırlamasamda rüyanın bir kısmını hatırlıyorum ve aşırı gerçekçiydi.. oyş

Benim dizi gibi devam eden rüyalarım var.d

hayal kurmayı sevmiyorum,hayatın bu kadar gerçek olması ve mantıklı olanı seçmem sebebiyle hayalde kurmam ruya da görmem Serçe hanım :)
Oo ben çok hayal kurarım mesela birgün pamuk prenses birgün ayakkabısını merdivende unutan prenses neler neler çok heyecanlı oluyor Sjsjsj

Oo ben çok hayal kurarım mesela birgün pamuk prenses birgün ayakkabısını merdivende unutan prenses neler neler çok heyecanlı oluyor Sjsjsj
ne güzel senin adına sevindim,hayatı renkli ve hayal dünyası içinde geçirebilenlere ne mutlu,mesela peter pan severim onu da dene ruyanda.Wendy olursun artık orda da :D yada Tinkerbell :P

Rüyamda tatilde idim.d

Rüyada tatilde olmak ve tatil yapmak, yolculuk ve sağlık olarak yorumlanır. Bazen rüyada tatil yeri görmek memleket dışından gelecek sevinçli bir habere işarettir. Rüyada tatile gitmek, tatlı bir karşılama veya ailece gidilecek bir gezintiyi sembolize edilir. Kimi zaman ise, buluşmak olarak tanımlanır.

Doğru çünkü akşam evde yoğuz.d

Ruyamda mt07 almisim.

Gordum alet cok guzeldi be

Kıymetlimi çok üzücü bir şekilde gördüm ama neyse ki tabiri güzelmiş , içim rahatladı
Uzun sağlıklı ömürlerin olsun @Nyctophilia

Bu konuyu çok sevdim.
Berrak rüyaların üstadı olarak bol bol şenlerim.

Geri