Rüyalardan anlayanlar bakabilir mi?

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ruyalarınız Yorumlanır
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Çok rüya görmem bende ama uyurla uyanıklık arası gördüğüm rüyada rüyamı kurguladığımı hatırlıyorum
Bence sende hiçbir şey yapmak istemediğinden rüyanı öyle kurguluyorsun :d

tabi ki takmalisin zaten. surekli ayni seyi goruyorsan var bir manasi. mesaj veya bir uyari olabilir. artik cik bu ruh halinden veya boyle devam edersen soyle olur gibi gibi. ya herkes kendi ruya gorme seklinden mesaj, uyari veya bilincalti ruyasi oldugunu anlayip ayirt edebilir. kendini en iyi sen taniyorsun sonucta
Sürekli aynısı ama bu tarz rüyaları gören başkaları da varmış. Yani klasik düşüp birden titreyerek uyanmak gibi bişey sanırım

Rüyalanmışsın knk
o deilde bazen okadar güzel rüyalar görüyorum ki sanki gerçek gibi
acaba öldüğümüz dede sonsuz bir rüyayamı dalacağız ?

ayrıca rüyada şöyle şöyle şeyler gördüm kendine dikkat et seni hiç iyi görmedim zırvalarına inanan varmı harbi?
FAL muhabbetide öyle :s

Bende genelde ruya icinde ruya gorup asiri yorgun uyaniyorum. Bi de cok korkunc ruyalar gorunce hayatim yok artik bu kadar da olmaz bence bu ruya uyanalim deyip kendimi uyandiriyorum. Bi de uzerine uyku teroru diye lanet bisey basladi ama hadi bakalim. Hatemden bagimsiz tum sorunlarimi saydim kusura bakmasin :/

RAS. retiküler aktive edici sistem.
REM: rapid eye moviment

Uyku fizyolojisi karışıktır. Ama fazları bellidir.

Rüya gördüğün dönemde (rem) sadece gözler hareket eder. Vücutta tam felç vardır. Beyin sapı hiç bir iletiyi omuriliğe yollamaz.

Eğer bu olmasa rüyada koşan biri gerçek dünyada da kalkıp koşar. Bu istenen bişey değil. Ama bazen hafif bilinç uyanır. (bu hatadır. Olmamalidir). Bilinç rem'de tam açılırsa (uyanilirsa) yatağa beton gibi çakılı olduğunu görürsün. Sesin de çıkmaz. Uyanır ama hareket edemezsin. Buna biz uyku felci deriz. Halk ise karabasan.

Yani @Hatem senin durum hafif şiddette karabasan.

Akşam geç yeme
Kilo ver
Alkol sigara kahve azalt
Odanın serin olmasını sağla.

Yada nas felak oku..

RAS. retiküler aktive edici sistem.
REM: rapid eye moviment

Uyku fizyolojisi karışıktır. Ama fazları bellidir.

Rüya gördüğün dönemde (rem) sadece gözler hareket eder. Vücutta tam felç vardır. Beyin sapı hiç bir iletiyi omuriliğe yollamaz.

Eğer bu olmasa rüyada koşan biri gerçek dünyada da kalkıp koşar. Bu istenen bişey değil. Ama bazen hafif bilinç uyanır. (bu hatadır. Olmamalidir). Bilinç rem'de tam açılırsa (uyanilirsa) yatağa beton gibi çakılı olduğunu görürsün. Sesin de çıkmaz. Uyanır ama hareket edemezsin. Buna biz uyku felci deriz. Halk ise karabasan.

Yani @Hatem senin durum hafif şiddette karabasan.

Akşam geç yeme
Kilo ver
Alkol sigara kahve azalt
Odanın serin olmasını sağla.

Yada nas felak oku..
Akşam geç yiyorum, yeme düzenim yok. Sürekli biseyler atistiriyorum
İnanılmaz kilo aldım. Kilo ile birlikte aşırı yorgunluk hissi ve kolesterolde baş gösterdi
Günde hiç icmedim dediğim günlerde 3 fincan filtre kahve içiyorum. Alkol ve sigara zaten Allahlik. Uykuya rahat dalayim diye hafta içi her akşam bir biram var.
Odam serin allahtan.

Şimdi düşününce vücuduma da hak verdim.

dedikten sonra aşağıdakileri yazmak;

"Alkol ve sigara zaten Allahlik. Uykuya rahat dalayim diye hafta içi her akşam bir biram var."
Melatonin tabletleri var. Reçetesiz. Yatarken iç bi tane konu sulh ile kapansın :)

Yanlış adama yazdım ama anlaşılıyor galiba :)

Geri