Rüyada forum üyesi görmek

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Rüya beyin orgazmı ya : ) beynin saçma sapan takıntı yapan düşüncelerini rüya ile atıp kafayı rahatlatması yani o yüzden gördüğümüz her rüyada mantık aranmamalı.

Ben de görmedim , hatırlamıyorum. Kafasını neye yorarsa rüyasında da onu görüyor yani insan : )

evlendiğimizi bile görmüştüm, üşenmeyip yaparız belki bi sürpriz...

ben görüyodum arada ya..hem de baya yakın münasebet icinde.. o kadar alakasız kisiler ki anlatmaya bile utanırım mfçfkdj

hanımlar sakın anlatıp da bi akım başlatmayın, sizinki neyse de erkeklerinki hiç çekilmez. maskelerden yeni kurtulmuşken koruyucu kıyafetle dolaşmak zorunda kalmayalım forumda.

diğer başlıkla birleştirilmeli bence : P

E var mı bakalım beni gören
Kalpliemojilendirsin de gözümüz gönlümüz açılsın……..

Aman görmeyeyim.. eksik kalsın mümkünse

Yakın zamanda görmüştüm birini. Çok kısa bir rüyaydı ama sesimi duymak istediğini ifade etmişti.

arkadaşlar şaka değil geçende rüyamda adjsddjkalmuru gördüm...... ama başbaşa romantik bir şekilde değil de baya kalabalık bir grupla....... büyük ihtimal forumdan başka kişiler de vardı, rüyanın kahramanı adjsdksalmur olduğu için sadece onu hatırlıyorum....... lüks bir restoranda çin mantısı gibi bi şey yiyorduk...... hayırdır inş......

Son düzenleme:
toplam w ile ilgili ruyalarim 3-4 :d sux ve larien 1 kez, ivan divandelen 1 kez (hatta o gun herkes ivan'i ruyasinda gormus gibiydi. sux de kendisini gordugunu yazmisti :d), noah ve almi 1 kez, climax 1 kez, sureyya 1 kez ve raskolnikov'u da eklemis bulundum listeye :d

Geri